Akdemir'den Çağlayan'a sert sözler

Akdemir'den Çağlayan'a sert sözler, Heyecanını başka yerde harca

Akdemir'den Çağlayan'a sert sözler

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’a sert sözlerle cevap verdi. 
‘TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA’
Çağlayan’ın açıklamalarını talihsiz bir açıklama olarak nitelendiren Akdemir, “Benim nasıl bir çalışma felsefem olduğunu herkes bilir. Benim halkı kandırmak veya gösteriş yapmak gibi bir çabam yok. Hiç de olmadı ve olmayacak. Gecikmenin nedenlerini açıkladık. Gecikmeleri birilerinin üzerine atmıyoruz. Sistemin gerekleri olduğu için gecikti. Mustafa Çağlaya’nın açıklamalarını benimsemiyorum. Talihsiz bir açıklama. Genç, gençliğin verdiği heyecanı biraz daha farklı kullansın. Üslup önemlidir. Halkı kandırmak için yola çıkmadık. Seçimler yaklaştı, çıkın sahaya kendinizi anlatın herkes çıkar. Aday olacak arkadaşlar bir şekilde halkın okunur. Bu böyledir. Politikada öyledir. Ben politika yapmıyorum siyaset yapıyorum. Hiç kimseyi ayırmadan hizmet etmeye çalışıyorum. Kendinizi ne şekilde anlatırsanız anlatın başkalarını karalayarak Bir yerlere gelemezsiniz” dedi.  
‘MALİYETİ AÇIKLAMADI’
Uğur Mumcu Kavşağı’na yapılan heykelin maliyetini açıklamayan Başkan Akdemir, ucuz veya pahalı da olsa bir maliyeti olduğunu ifade ederek, “Bir konu vardır hizmet vardır. Bunun da maliyetleri vardır. Öyle olmuştu böyle olmuştu. Teknik arkadaşlar çalışmaları sonucunda bunu kararlaştırmışlardır. Biz en ucuza yapılması için hatta ücretsiz yapılması için mücadele ediyoruz. Pahalıdır veya ucuzdur tabii ki bir maliyeti vardır. Herkes kendi kafasından fikir yürütmesin. Bildiği konuları konuşsunlar” dedi. 
‘ŞEHRİ GÖRSEL OLARAK DA DÜŞÜNECEKSİNİZ’
Şehrin görselini düşündüklerini söyleyen Akdemir, “Şehri görsel olarak da düşüneceksiniz. Kavşakta ki alan büyüdü. Heykelin nasıl olacağı altı ay yapılan çalışma ve görüşmeler sonucunda ortaya çıktı. Nasıl olmalı nerede olmalı maliyetler hepsi düşünüldü ve bu çalışma ortaya çıktı. Heykeli beğenmek veya beğenmemek görecelidir. Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz bu göreceli bir kavramdır. Evindeki koltuğu mu değiştirip değiştirmediğimi soruyor. Benim evimdeki koltukla bu heykelin ne alakası var. Koltukla heykel aynı şey mi? Bunun bir peyzaj çalışması var. Şehre güzel bir şey kazandırmaya çalıştık. İyi bilinsin ki bunlar enine boyuna ha araştırılan ve ortaya konulan şeyler” açıklamasında bulundu. 
‘ŞEHRİ GÖRSEL OLARAK DA DÜŞÜNECEKSİNİZ’
Şehri görsel olarak düşündüklerini söyleyen Başkan Akdemir şöyle konuştu; “Karayolları, vali, il emniyet müdürlüğü trafik Komisyonu, ve diğer kurumlar oturup bu proje hazırladık. Kavşak yapılırken bir sürü kurumdan destek aldık istişarelerde bulunduk. TTK Genel müdürümüze şahsım ve Zonguldak halkı adına şükranlarımı sünüyorum. Trafiğin rahatlatılması için kaç yıldır uğraşıyoruz. Biz bu trafik sorunu aşacağız. Bunu halkımız için yapacağım. Geç olmuştur veya erken olmuştur. Bunun altında farklı şeyler aramamak lazım. Ben işlerin en hızlı ve en çabuk şekilde tamamlamasını isteyen birisiyim. Ancak bazen öyle olmuyor. Bir makas için bile uzun süre bekledik. Bunun hemen tamamlanmasını bekliyorduk ancak kolay bir iş değilmiş. Özel ve teknik bir çalışma gerektiriyormuş. Bunun gibi çeşitli nedenlerle gecikmeler yaşandı.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2018, 01:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER