AKDEMİR: “EMEKLİLER İÇİN BİR ŞEY YAPAMADIM”

AKDEMİR: “EMEKLİLER İÇİN BİR ŞEY YAPAMADIM”

AKDEMİR: “EMEKLİLER İÇİN BİR ŞEY YAPAMADIM”

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanlığına veda ziyareti yaptı.

Ziyarette, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu ve yönetimi hazır bulundu. 

Başkan Akdemir yaptığı konuşmada; “Benim için Zonguldak’ta yaşayan herkes çok değerlidir. Sizlere destek olabildiysem yardımcı olabildiysem güleryüzlü karşılıyorbildiğisem o dizide sizde bırakabildiğisem bu benim için huzur ve mutluluktur. Bir kurum içerisinde çalışırken iyi izler bırakabilmek çok önemlidir. Burada on yıl gibi bir görev yaptım. On yıl içerisinde Zonguldak için elimizden geleni veya yapılması gereken konularda gayret gösterdik. Eksiğim vardır. Fazlan var mıdır oda var. Bunun dengesini bulmak Zonguldak’ta gerçekten çok zordur. Zonguldak çok özel bir şehirdir.  Çalışmalar devam ediyor. Özellikle belediyeler birliği nezdinde çalışılıyor. Bu tür şehirleri nasıl daha fazla destek birliği bilir nasıl ekonomik katkı verilebilir çalışmalar devam ediyor. İnşallah biz oluruz ya da olmayız bizden sonrakiler bunlardan istifade eder rayına oturur imkanlar daha güzelleşir. Gelen başkanlarımız da daha güzel hizmetleri yapabilir. Özellikle emekli abilerimiz ve kardeşlerimiz için pek bir şey yapamadım. Neden yapamadım şehrim özel konumundan dolayı dır. Havzi-i Fehmiye kanunu Zongulda kitlemiş. Bu konuyu hayata geçiremedim içimde bir uhdedir. Ama gelen başkanlar inşallah bunu biraz daha ileriye taşır. Emekli arkadaşlarımızı kardeşlerimizi, abilerimizi bir intikam sağlanır diye düşünüyorum. Görevim içerisinde şahsıma karşı göstermiş olduğunuz kibar, nazik tavrınız ve hoşgörülü olmanız benim nezdimde çok ayrı bir yerdedir. Bu dostluk ilişkileri bir ömür boyu devam eder. Şahsıma karşı kuruma karşı göstermiş olduğunuz bu dostane yakınlığı hiç bu unutmayacağım. Hakkınızı helal edin. Eksik yaptıysam özür dilerim. Eksik kalan kısımlar için hoşgörünüze sığınmak istiyorum. Her şey için teşekkür ediyorum.”

Mustafa Sarıoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Akdemir’e teşekkür etti. Her zaman kapılarının açık olduğunu bundan sonraki yaşamında da Başkan Akdemir’e başarılar diledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER