Akdemir, özür diledi,,,

Akdemir, özür diledi,,,

Akdemir, özür diledi,,,

“Halkım adına belediyem adına çöplerin toplanmasının geciktiği için özür dilerim”

 AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Perşembe günü Zonguldak’ta AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettiği esnada dışarıda bulunan çöpleri eliyle gösterdikten sonra Cumhuriyet Halk Partili Zonguldak Belediyesi’ni eleştirerek “O çöpler neden orada, neden günün erken saatinde çöpler orada birikmiş, neden toplamamışlar. CHP’li belediyeler görevlerini yapmıyor” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlere Zonguldak belediye Başkanı Muharrem Akdemir cevap verdi.

Meclis Toplantısı sonrasında Çalık’ın eleştirilerini hatırlatan basın mensuplarına açıklama yapan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Halkım adına belediyem adına özür dilerim” dedi.

Çöplerin düzenli toplandığını belirten Muharrem Akdemir,  “Zonguldak’la ilgili eğer konular tartışılmış ve görüşülmüşse bu bizim için sevindiricidir. Ama bir başka eleştiri konusunda gelmişse biz eleştiriye açık ne yaptığını ve ne yapacağını bilen bir belediyeyiz. Temizlik konusunda arkadaşlarımız gerçekten hassasiyetli davranır. Belediye çalışmıyor diye eleştiri de bulunmuşsa, bizler görevimizin başındayız bütün çalışanlarımız teknik anlamda bu işi üstlenmiş olan arkadaşlarımız ziyadesiyle elinden gelen bütün gayreti Zonguldak adına yapmaya çalışıyorlardır. Orada bir handikap vardır. O saatte oraya çöp atılmasının saatleri vardır. Her esnaf her mahalle çöp kutusu olmadığı noktalarda çöpü bırakma noktaları vardır. Bizler belediye olarak o saatler çerçevesinde hareket eder ona göre gerekeni yaparlar. Eğer gelişi güzel bir çöp atılmışsa ben de halkım adına üzüntü duyuyorum. Bizimde çalışma koşullarımız içerisinde arkadaşlarımız o saatlere dikkat ettikleri için geç kalınmıştır. Halkım adına belediyem adına geciktiği için özür dileriz” ifadelerini kullanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER