Akdemir personeliyle vedalaştı

Akdemir personeliyle vedalaştı

Akdemir personeliyle vedalaştı

Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir personeli ile vedalaştı. Nikah Salonu'nda düzenlenen veda programında duygusal anlar yaşandı.
Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir konuşması esnasında gözyaşlarına hakim olamadı.
31 Mart’a görevi sona erecek olan Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir 10 yıldır birlikte görev yaptığı personelinden helallik istedi.
kendisinden yana haklarını helal ettiğini belirten Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, personeline iyi çalışmalar dileğinde bulundu.
Akdemir, “Sizlerle beraber yıllarca göre yapmaktan mutlu oldum. Zaman çok önemli. Demokrasinin vazgeçilmez kurulu görevleri zaman içerisinde yapılır. Ve bu bir bayrak değişim midir göre değişimidir. 31 Mart'a kadar görevimiz devam belediyecilik Zonguldak'ta yaştan kolay bir iş değil arkadaşlar, çok zor olabiliyor ama bu zorlukları siz mesai arkadaşlarımızla birlikte aştık hep. ben hepinize şahsım ve belediyem adına teşekkür ediyorum. Zonguldak Türkiye'nin ilk şehri Atatürk'ün bize armağan ettiği ve Türk sanayisinde çok önemli bir katkı veren şehirdir Zonguldak. 31 mart'tan sonra görevimi devredeceğim. Aranızdan ayrılıyorum Çünkü ben Zonguldak'ta yaşayacağım. Ben hakkımı sizlere helal ediyorum sizler de bana helal edin.”dedi.
Zonguldak Belediye personeli, kendileri ile vedalaşan belediye başkanı Muharrem Akdemir'e ayakta alkışladı.
Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir konuşmasından sonra personelle toplu fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER