Akdemir'den Temizlik İşçisine Altın

Akdemir'den Temizlik İşçisine Altın

Akdemir'den Temizlik İşçisine Altın

ZONGULDAK Belediye Başkanı CHPli Muharrem Akdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde, kaldırımda temizlik yaparken, saygı duruşunda bulunan temizlik görevlisi Salim Bitişe çeyrek altın, kravat ve fular hediye etti.
Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Bitiş, Zonguldak Valiliği önündeki Atatürk Anıtında düzenlenen 29 Ekim töreni sırasında, kaldırımda temizlik yaparken, elindeki süpürgeyi el arabasına bırakıp, saygı duruşunda bulundu. Temizlik görevlisinin saygı duruşu sırasında çekilen fotoğraflarını internet sitelerinde gören Başkan Akdemir, Bitişi makamında kabul ederek, ödüllendirdi. Başkan Akdemir, duyarlı davranışından dolayı tebrik ettiği Bitişe çeyrek altın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk motifli kravat ve fular armağan etti.
Bitişin bu davranışının, herkese örnek olmasını dileyen Başkan Akdemir, İstiklal Marşımızdan önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşuna geçeriz. Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli olan personelimize bu duyarlığından dolayı ufak da olsa hediye takdim etmek istedim. Türk milleti olarak bu duyarlılığı herkesin içinde hissetmesi gerektiği inancında olup, bu güzel davranışın herkese örnek olmasını temenni ediyorum dedi.
Salim Bitiş de Başkan Akdemire kabulü ve hediyeleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER