AKP, FETÖ ile beraber demediniz!

AKP, FETÖ ile beraber demediniz!

AKP, FETÖ ile beraber demediniz!

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı recep Horozoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Ak Parti seçmenine veryansın etti. Sarsıcı ifadeler kullanan Horozoğlu, Ak Parti’ye sert ifadeler yüklendi.
“SANA BÖYLE EMRETTİLER”
Ses getirecek bir açıklama yayınlayan Horozoğlu, “Saadet Partisi fetöcü, Saadet Partisi PKK ile beraber, Saadet Partisi din düşmanları ile beraber... deyip durdun. Halbuki bunlar senin görüşün ve düşüncelerin değildi. Çünkü aynı sen dün çözüm sürecinde “AKP, PKK ile beraber.” dememiştin, dün Erdoğan FETÖ’ye ne istediler de vermedik derken “AKP, FETÖ ile beraber.” demedin. Yine aynı sen Erdoğan İslam düşmanı Bush’a, Obama’ya, Trump’a dostum derken, onlarla kucaklaşırken “AKP din düşmanları ile beraber.” demedin. Çünkü bu düşünceler senin düşüncelerin değil, bilakis sana AK trollerin, A haberin, Yeni Şafak’ın, Akitin... ve diğer benzer medyanın empoze ettiği düşünceler. Hadi biraz daha ispata devam edelim: Irak’ta öldürülen 1.5 milyon insanı gördün, AKP’li savunma bakanının “Amerikan uçakları Türkiye üslerinden 4990 sorti yaptı” dediğini duydun, bacılarımıza tecavüz eden Amerikan askerlerinin içtiği suya kadar Türkiye’den AKP’nin izni ile yani senin verdiğin oy ile gittiğini gördün ama ağzını açıp tek bir kelime etmedin. Çünkü sana aynı akıl susmanı empoze ediyordu. Mesela hayatı boyunca tek cümle yalanı olmayan Erbakan Hoca’nın reisin hakkındaki sözlerini duydun ama sen yine Erbakan Hoca’ya “Ergenekoncu, CHP’ye hizmet ediyor, yaşlı, bunak...” gibi sözler ettin. Çünkü aynı akıl sana Erbakan’a sövmeni empoze ediyordu. Veya tohum yasasıyla geldiğimiz durumu, İsrail mallarının iliklerimize kadar girdiğini, faizin en az tozunun akp yüzünden herkese bulaştığını, zinanın serbest olması ile fuhşun had safhaya geldiğini, uyuşturucuyu, alkolü, eşcinselliği... gördün ama hiç istifini bozmadın. Çünkü etrafındakiler sana diriliş dizisini, borçla yapılan yolları, zarar eden köprüleri gösteriyor ve susmanı empoze ediyordu. Arap Baharını, AKP’nin Amerika ve NATO ile Libya’dan Suriye’ye kadar milyonlarca cana kıydığını gördün ama hiç ses çıkarmadın. Hatta birkaç seçim önce “Mursi için Erdoğan” diyerek oy verdin ama Mursi’yi unuttun. Çünkü aynı akıl sana böyle davranmanı emrediyordu” dedi.
“AHİRETTE KILIF YOK”
Zehir zemberek açıklamalarına devam eden Başkan Horozoğlu, “Sana her seferinde 1930’ların CHP’sinin yaptıklarını hatırlatan ve ona göre senden rahatça oy alan da aynı akıldı. Avrupa Birliği’ni, uyum yasalarını, ılımlı İslam’ı, güncelleme sözlerini, dinler bahçesini yaşayıp gördün ama aynı Siyonist uşağı akıl sana bunları görmemeni söylüyordu. Mavi Marmara sonrasını, İsrail anlaşmalarını, İsrail’e ihtiyacımız var diyen reisini gördün ve sen aynı aklın sana emrettiği gibi hareket ettin. Son kraliçe ziyaretinden, buzdolabı ve 1 TL’lik tuvalete kadar bunun ispatını yapabileceğimiz binlerce olay var. Sen değilsin AKP’li kardeşim. Beynin Siyonist uşağı gibi çalışıyor, ağzından Siyonist uşaklarının lafları çıkıyor, kalbin ise çoktan kararmış. Yine düşünemiyorsun tabi bu gidişin sonunu. Bu tür yazıları okuduğunda da yine en başta yazdığım gibi, fetö ile beraber olmuş Saadetçiler, PKK ve din düşmanları ile bir olmuş Saadetçiler deyip geçeceksin. Ama ahirette, hiçbir şeye kılıf ve bahane bulamayacağın hesapta, yani Huzur-u İlahi’de bütün bunlar karşına çıktığında “Ya Rabbi! Beni kimse uyarmadı.” diyemeyeceksin. Çünkü biz Milli Görüş Saadet Partisi olarak hep yanındaydık ve uyardık” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER