Alan'a ilk ziyaret Şanal'dan

Alan'a ilk ziyaret Şanal'dan

Alan'a ilk ziyaret Şanal'dan

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, beraberinde İl Başkanı Hakkı Güney ve Merkez ile birlikte Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti. 

CHP İl Başkanı Hakkı Güney: "Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan'a ziyarete geldik. 13 arkadaşımız mazbatasını aldı. Biz CHP olarak üzerimize düşen göreve hazırız. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Zonguldak için varız, mücadele etmeye devam edeceğiz. Güzel bir seçim dönemi geçirdik, halk teveccühünü gösterdi. Hayırlı olmasını diliyorum. Projelerin sıkı takipçisi olacağız" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan: "Hep birlikte yeni Zonguldak için yola çıktık. Güzel bir şehirde yaşamak istiyoruz. Birliktelik hep sürdü, güzel bir süreç yaşadık. Vatandaşımız tercihini yaptı, kazanan Zonguldak oldu. Vatandaşlarımızın istekleri var, CHP'li meclis üyelerimizle de çalışacağız. Süreç hayırlı olsun" dedi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal: "Buruk bir ziyaret, işi bilerek yola çıkmıştık. Seçmen kararını verdi. Sayın Alan kardeşimiz. Kendisine gerekirse ekmek yapmayı da öğreteceğim. Mühendislikle ilgili de yardımcı olurum. Kurumla ilgili kendisine bilgi de aktarabilirim. Sayın başkandan yoğun çalışma bekliyorum. Herkesin yüzünü güldürmek için el ele verip birlikte hareket edebilirim. Agresif olarak adlandırılanlar var ama bir dost, ağabey olarak elimi uzatırım. Amacımız Zonguldak halkına hizmet etmektir, agresif ve eleştiren bir siyaset anlayışı ile bakmayacağım. Kendisine başarılar diliyorum. Beş yıl sonra mazbatayı alacağız.",

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2019, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER