Alan'ın ısrarlı uyarıları sürüyor...

Alan'ın ısrarlı uyarıları sürüyor...

Alan'ın ısrarlı uyarıları sürüyor...

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, corona mücadelesinin tedbirlerini en üst seviyede devam ettiğini belirterek, bu kötü günlerde geçecek" ifadesini kullandı.

Sokağa çıkma yasağının ilk gününde Gazi paşa çalışmaları denetleyen Zonguldak Belediye başkanı Dr. Ömer Selim Alan önemli açıklamalarda bulundu.

Vatandaşların söylenenleri uyması halinde güzel günler daha da yakın olacağını belirten Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şunları kaydetti: "İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma yasağının ikinci haftasındayız. Bu güneşli havada bir Cumartesi günü Gazipaşayı böyle görmek hakikaten bizim içimizi burkuyor ama bu tedbirleri şiddetle ve sıkı bir şekilde uygulanması gerekiyor.Gerekli tedbirleri almazsak tedbirlere uymazsak hasretle kucaklaşacağımız ve güzel günlerin daha da gecikeceğini hepimizin iyi bilmesi gerekiyor. Bu yüzden de mümkün olduğu kadar biraz daha tedbirlere uyarak biraz daha işi sıkı tutarak inşallah güzel günler yakında ve biz de bir an önce tüm vatandaşlarımızla bu musibetten kurtulmayı bekliyoruz.Onun için gayret gösteriyoruz biz kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.  Bu sürecin tabii ki en tedirgin edici yanı ne kadar süreceğini hiçbirimiz bilmiyoruz. onun için tedbirli olmak ve tedbirlere uymak zorundayız. 30 büyükşehir ile birlikte Zonguldak sokağa çıkma yasağı ilan edilen şehirler arasında yer aldı. Bu tedbirler alınmak zorunda, İnşallah bu günlerde geçecek inanıyorum ki güzel günler yakında vatandaşlarımıza da tekrar tekrar kurallara uyan evinde kalan sosyal mesafeyi koruyan ve tedbirleri harfiyen uygulayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim belediye olarak çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor.

11'inde vakanın gözükmesi ile beraber ve 13’ündeki ilk hıfzısıhha toplantısı sonrası burada Sayın valimizin başkanlığında belediyeler ve tüm resmi kurumlar yapılması gereken ne varsa fazlasıyla tüm çalışanlarla beraber yapıyorlar.Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum,polisimize, emniyetimize belediye çalışanlarımıza ve tüm kurumlarda şu zor günlerde devletinin milletinin bayrağının yanında olan gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz Allah hepsinden razı olsun diyorum."

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER