Alan, Kızlar Plajı Projesi’ni tanıttı

Alan, Kızlar Plajı Projesi’ni tanıttı

Alan, Kızlar Plajı Projesi’ni tanıttı

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan, Kızlar Plajı Projesini tanıttı. Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan plajda düzenlenen basın açıklamasına, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, belediye meclis üyeleri ve partili yöneticiler katıldı. Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan açıklamasında, “Böyle güzel günlerde, halkımızın güzel ortamlarda zaman geçirebilmesi için yine Sayın Belediye Başkan Adayımız Ömer Selim Alan çok güzle bir projeyle halkımızın karşısına çıkmıştır. Bu projeden daha öncesinden bahsetmek lazım. Malum biliyorsunuz bazı adaylar kendi projelerini anlatmaktansa bizim projelerimizi eleştirmeyi tercih ediyorlar. Bizlerde onlara soruyoruz. Madem niye şimdiye kadar yapmadınız. Sayın Şanal neden böyle yapmadınız da şimdi yapacağınızı vaat ediyorsunuz. Çünkü bu alan Mili Emlak’a ait bir alandı ve Sayın eski Valimiz Ali Kaban bu alanı Zonguldak Belediyesi’ne tahsisini yapmıştı. Belediyeye tahsisi sonrasında bu alanda hiçbir çalışma yapılamadı. Yapamayanlar yapacağım vaadiyle milletin karşısın çıktığında hiç inandırıcı olmuyorlar. Bunu yapacak bir adam varsa işte Dr. Ömer Selim Alan’dır.” dedi. AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan, “Evet Sayın İlçe Başkanım açıkladı. Görüyorsunuz mevcut durum bu.

Yılardır her hangi bir şey yapılmadı. Biz diyoruz ki destek olun böyle yapalım, güzelleştirelim. Sadece Kapuz plajımız var halka açık, hep beraber gidip denizin tadını çıkarabildiğimiz, zaman geçirdiğimiz bir yer.  Biz göreve geldiğimizde inşallah hem kızlar plajı projesini hemde orta kapuz tersane projesini hayata geçireceğiz. Artık nereye gidelim diye düşünmeye başlayacağız diye seçeneklere arttıracağız. Başkanımın da dediği gibi zamanında yetkisi varken yapmak istemeyenler, yapmaya niyeti olmayanlar ne yazık ki bizim projelerimizden sonra bir anda hizmet aşkıyla yanıp tutuşmaya başlardılar. Onlarda bir an önce yapalım diyor. Biz bu projeleri hayata geçirmek için yaptık. Arkadaşlarımız çizdirdik ve emek sarf ettiler. Lütfen mühendis adaydan bu mühendisin emeğine saygı istiyoruz. Biz bu projeleri ince eleyerek sık dokuyarak hep beraber genç kardeşlerimize çizdirdik ama projede kalması için çizdirmedik. Sümen altı edip seçim zamanı vatandaşlarımızı kandırmak için değil hayata geçirmek için çizdirdik. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımız bu projelerini hayata geçmesini isteyen, Zonguldak’ın hak etiği yere gelmesini isteyen, Türkiye’yi en büyük köyü değil emeğin başkenti, alın terinin başkenti Zonguldak’ı eski günlerinde görmek isteyen vatandaşlarımızın teveccühü ile biz bunları hayata geçireceğiz. Zonguldak’ımız böyle bir tesise kavuşacak.

Ayrıca bu tesis sadece yaz ayında değil 12 ay boyunca kullanılacak ve Zonguldaklılar burada vakitlerini geçirecekler.” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER