Alan, projelerini tanıttı

Alan, projelerini tanıttı

Alan, projelerini tanıttı

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, Orta Kapuz Plaj Tesisleri Projesini Tanıttı

Tersane de düzenlenen basın toplantısında proje hakkında bilgiler veren AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Selim Zonguldak'ın böyle bir proje ihtiyacı olduğunu belirtti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'da yaptığı açıklamada, projenin sadece çizimde kalmayacağını ve hayata geç irileceğini ifade etti. 
Ömer Selim Alan’ın 5 yıl içerisinde yaptıklarıyla konuşulacağını aktaran Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Bugün projenin yapılacağı yerde sizlere projenin tanıtımını yapmak için bir araya geliyoruz. Biz yola çıktığımızdan beri sadece ve sadece projelerimizden belediye başkan adayımızın projelerinden bahsediyoruz. Yapacaklarımızdan bahsediyoruz. Başka hiç kimsenin yaptığıyla ettiğiyle ilgilenmiyoruz. Eğer belediye başkanı Ömer Selim Alan olursa beş yıl içerisinde de sadece yaptıklarıyla konuşulacak. Dedikodularla fitne fesatla değil sadece projeler ve projelerin uygulamalarıyla konuşulacak. Projeyi çizmek basit, yapmak önemli olan. Biz en başından beri yıkmak için değil yapmak için geldiğimizi en önemli projemizin yapmak olduğunu defalarca söyledik. Bu yüzden de buradayız.”dedi.

Proje hakkında bilgiler veren AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan’da Zonguldak'ın böyle bir proje ihtiyacı olduğunu belirtti.
Alan,”Projemiz en kısa zamanda hayat geçirilecek.”dedi.
Beş ana projeden birisinin Orta Kapuz Plaj Tesisleri Projesinl olduğunu aktaran Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, vatandaşların yüzünü güldürmeye talip olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER