Alan;”Şimdi hizmet ve icraat vaktidir”

Alan;”Şimdi hizmet ve icraat vaktidir”

Alan;”Şimdi hizmet ve icraat vaktidir”

Zonguldak Belediye meclis üyeleri anıta çelenk sundular
31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Zonguldak Belediyesi nden meclis üyesi olarak seçilenler bugün yapılan ilk belediye meclis birleşimi öncesinde Atatürk anıtı'na çelenk sundular.
1 dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Selim alan  meclis üyelerini kutladı.
bundan sonra konuşma değil hizmet zamanı olduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Selim alan şunları ifade etti;
“bugün saat 2'de ilk belediye meclisimizi ggerçekleştireceğiz.daha önce tüm görev yapmış ancak hayatını kaybetmiş olan belediye başkan ve Belediye Meclis üyelerimizi rahmetle anıyoruz.Bugün ayrıca polis teşkilatı Bugün ayrıca polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. yıldönümü ve kutluyoruz. Bundan sonra saat 2’de tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte salona geçeceğiz. Bugünden itibaren Zonguldak için en iyi hizmetleri bu ekipte başaracağız. tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarım adına Yeni sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizim şu dakikadan itibaren kenetlenerek kol kola, şu anda olduğumuz gibi milletimizin ve zonguldak ımızın ihtiyacı olan en doğru kararlarí vererek kenetlenmemiz gerekiyor. bu kenetlenmenin olacağına da tüm samimiyetimle inanıyorum. Zonguldak halkı bizden hizmet bekliyor. Biz de bugün bismillah diyerek çalışmalara başlayacağız. Yapacağımız hizmetlerimizle Zonguldak’ımız kazanacak. Artık hizmet ve icraat vaktidir”dedi.
Valilik önündeki çelenk koyma törenine ise Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri katılmadı.
Başkan Ömer Selim alan neden katılmadı sorusuna sanıyorum salonda olabilirler diyerek cevapladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER