Alaplı'da muhteşem gün

Alaplı'da muhteşem gün

Alaplı'da muhteşem gün

Alaplı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bayramlaşma Programı adeta birlik ve beraberlik gününe döndü.

Alaplı Belediyesi tarafından Belediye Çay bahçesi tesislerinde düzenlenen Bayramlaşma programına siyasiler,sivil toplum kuruluşları,dernekler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı programda konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,Bayram demek birlik beraberliğin ve dostluğun bütünleştiği bir gündür, böyle bir günde coşkulu bir kalabalıkla bizleri onurlandırdığınız için herkese teşekkür ediyoruz. bugün Ramazan bayramını herkesi kutluyorum.Allah bu güzel günlerde tekrar nasip etisn.Tüm dünyada bayramın huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum dedi.Konuşmanın ardndan söz alan Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu konuşmasında; “Bir Ramazan ayını tamamladık. Allah hep sağlık içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde ağız tadıyla bayram kutlamayı bizlere nasip etsin. Birliğimiz, beraberliğimiz her zaman daim olsun. Barış ve esenlik içerisinde nice bayramlar diliyoruz. Özellikle sizlerin bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Bayramlaşmaya,Alaplı Kaymakamı SaimEskioğlu, Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gencer ve siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, oda ve dernek başkanları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. ilçe Müftüsü Mehmet Bektaş’ın bayram duası ile program sona erdi.

Bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri daha sonra sırasıyla Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

İHA

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER