ALAPLI EMNİYETİ DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

ALAPLI EMNİYETİ DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

Alaplı Emniyet Müdürlüğü, İlçede umume açık yerlerde araç içerisinde alkol tüketen vatandaşları uyararak, denetimleri daha da sıklaştırdı.

Vatandaşların cezayi müeyyide ile karşı karşıya kalmamaları için kurallara uymalarını isteyen yetkililer, devriyeleri artırdı. 

Alaplı Sahil park ve bazı mahallelerde sokak aralarında araç içerisinde yada yaya olarak alkol tüketen vatandaşlara çeşitli cezalar uygulayan Emniyet yetkilileri, kabahatler kanune göre işlem yapıyor.
Yetkililer, "Alaplı'lı vatandalarımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemli. Bizlerde 7/24 esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alaplı Sahil parkı vatandaşlarımızın nefes aldığı bir alan burada sahil sonunda araç içerisinde alkol alınması yasak. Diğer yandan araçlarımız içerisinde mahalle arasında alkol tüketildiği yönünde aldığımız tüm duyumları değerlendiriyoruz. Kesinlikle buna müsaade etmiyoruz. Vatandaşlarımız duyarlı olsunlar ve cezai işlem ile karşı karşıya kalmasınlar. Diğer yandan maske ve sosyal mesafe konusunda da hiç bir noktada taviz vermiyoruz. Vatandaşlarımızı denetliyoruz." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2020, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER