Ali Beyler, Klavye Şovalyeleri...

Zonguldak il Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ve Yunus timleri tarafından Gazipaşa,Uzunmehmet, Kadırga, Fevkani, Cumhuriyet caddesi başta olmak üzere, bir çok noktada uygulama yaparak, hatalı parklara müsaade edilmedi.

Ali Beyler, Klavye Şovalyeleri...

 Zonguldak il Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ve Yunus timleri tarafından Gazipaşa,Uzunmehmet, Kadırga, Fevkani, Cumhuriyet caddesi başta olmak üzere, bir çok noktada uygulama yaparak, hatalı parklara müsaade edilmedi. 

Madenci anıt önünde sert bir basın açıklaması yapan Emniyet müdürü Turanlı, bunu polisce bir eylem olarak tanımlayanlayarak şunları söyledi;

“AYŞE TEYZENİN VE ALİ AMCANIN DUASINI ALMAK İSTİYOTUM”

“İnsanların keyfi olarak işgal ettiği keyfi olarak trafiği tıkadığı yolunu açmak ile başlıyoruz. Şehirdeki güzel insanlar şerefli, haysiyetli, vatanını seven insanlardır. İçinde bulunduğumuz bu hassas dönemde memleketimizin ateşin kavurduğu bir dönemde çok basit bir şekilde basit bir uyarıyla yıllardır almış oldukları eğitimin gereği yolları işgal etmeme noktasında bildikleri şeyi özellikle uygulamayarak bizleri meşgul ediyorlar. Ben de kimseyi üzmek istemiyorum. Gerekiyorsa ihtiyaçsa bu şehirde derdimiz trafikse bu şehirde Derdimiz bizden kaynaklanıyorsa kamudan kaynaklanıyorsa kamu görebildiği polisinden, jandarmadan kaynaklanıyorsa biz gerektiğinde 63 polisimiz ve 10 jandarma ekibimizle sahaya iner bu işgallere son veririz. Bu bir terör olmaktan çıksın. Herkes bildiği çok basit kuralları uygulayarak ana cadde üzerine park yapmayarak, Keyfi davranmayarak yük taşıyan araçlar mallarını geceleri indirerek bu şehre bize katkı sağlasın istiyoruz. Bu bir farkındalık eylemidir. Bu bir toplum destekli projedir. Toplum destekli polisimizin ürettiği bir farkındalık eylemidir. Artık bundan sonra sahada bu şehirde farklı eylemlerimizle herkesi yanımıza almaya çalışacağız. Bundan memnun olacaklarını umuyorum çünkü ben Ayşe teyzemin Ali amcamın duasını almak istiyorum. Ali beylerin Mehmet beylerin klavye şovalyeleri’nin desteklerini bekliyorum. Öyle yazmakla değil binaların önündeki işgal ettikleri yolları terk etmeleri hizmetleri sürdürlebilir bu şehri yaşanılabilir kılmalarını istiyorum. Taksi duraklarını yerlerini noktalarla belirleyeceğiz. Bunları aykırı davranışlar olursa cezai müeyyidemizi uygulayacağız. Ben Trafikçi değilim ben devlet güvenliği ile ilgili profesyonel çalışma yapmış bu şehirden devlete halel getirme adına gecesini gündüzünü birbirine kaarak çalışıyorum. Sorunumuz trafik olmamalıdır. Bu şehrin keşmekeş haline geldiğini görüyorum. Bu kadar personel ile caddeye inersek görüldüğü gibi hiçbir sorun yoktur. Ama ülkemizin içerisinde bulunduğu durum bizim ihtiyacımız olan konsept, güven konsepti bu kadar polisi bu işe ayırmaya müsait değildir. Devlet güvenliğine lazım olan trafiğe haramdır. Caddede yer işgali yapanlar benim de personelin dahil olmak üzere kul hakkı yiyordur. Şerefli Türk milletiz İslam inancını bilen insanlarız. Trafikte dikkat edilmesi gereken ana unsurlardan bir tanesi yazılı olmasa da görsel olarak bildiğimiz şey kul hakkıdır. Bu şehirde kulak kından ihlaline müsaade etmeyelim.”

haber

 

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER