Ali Uzun'un yeni görevi belli oldu!

Ali Uzun'un yeni görevi belli oldu!

Ali Uzun'un yeni görevi belli oldu!

19.Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, , Ankara Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi’nde göreve başladığını bildirdi.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, “Zonguldaklı hemşehrilerimin her zaman Ankara’da bir kapısı olduğunu hatırlatmak isterim” dedi.

19. dönem milletvekilliği döneminden sonra Ankara’da değişik hastanelerde genel müdürlük yapan ve Zonguldak ve ilçelerinden tedavi amacıyla Ankara’ya giden herkese destek olarak, birçok hasta ve hasta yakınının hayır duasını alan Uzun yeni görevine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Kıymetli Hemşehrilerim, Kasım ayı itibariyle, Ankara Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi’nde göreve başlamış bulunmaktayım.

Uzun yıllardır sağlık sektörüne gönülden hizmet vermiş biri olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de siz değerli hemşehrilerime güven ve onurla hizmet etmeye devam edeceğim. Sizleri yeni göreve başladığım bu kurumda ağırlamaktan onur duyacağım. Sağlığım el verdiği sürece, Zonguldaklı hemşehrilerimin her zaman Ankara’da bir kapısı olduğunu da hatırlatmak isterim.

Ayrıca Özel Ankara Umut Hastanesi’nde görev yaptığım süre boyunca, bölge insanımıza hizmette emeği geçen tüm yönetim kadrosuna, doktorlarına ve çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim.

Zonguldaklı hemşehrilerimin Mevlid Kandilini kutlar, insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim. Sağlıklı ve huzurlu günler geçirmeniz temennisiyle, saygılarımı sunarım.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2019, 09:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çilekkentli_67
Çilekkentli_67 - 4 yıl Önce

Sayın Vekilim;
Bizler Ankara'ya tedaviye geldiğimizde bizi en iyi şekilde ağırlayıp tedavi süreci boyunca da çok yardımcı oldunuz. Sizin gibi biri ile şahsen tanıştığıma çok memnunum. Benim düşünceme sahip bir çok insan vardır. buna eminim. Zonguldak bölgesi için bulunmaz bir değersiniz. Allah sizden razı olsun. Rabbim yolunuzu açık ve muvaffak meylesin. SAYGILARIMLA.

ramazan akçay
ramazan akçay - 4 yıl Önce

sayın vekilim ben çaycumalıyım babam karaciğer kanseri bana yardımcı olurmusunuz ankarada tedavi görmesi lazım veya olursa nakil olması lazım tel 5417258396

SIRADAKİ HABER