Alkan ve Kalafatoğlu'ndan Vali Bektaş'a ziyaret

GÜVENLİK İŞ SENDİKASI ZONGULDAK İL BAŞKANI SERBAY ALKAN VE BAŞKAN YARDIMCISI BİLGİN KALAFATOĞLU VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ'I ZİYARET EDEREK GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ.

Alkan ve Kalafatoğlu'ndan Vali Bektaş'a ziyaret

Güvenlik İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Serbay Alkan ve Başkan Yardımcısı Bilgin Kalafatoğlu Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ederek güvenlik görevlilerinin sorunlarını dile getirdi.

Türk-İş’e bağlı Güvenlik İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Serbay Alkan ve Başkan Yardımcısı Bilgin Kalafatoğlu, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’a ziyarette bulundu. Zonguldak’taki güvenlik görevlilerinin sıkıntı ve sorunlarının konuşulduğu ziyarette çözüm aşamasında Vali Bektaş’ın fikir ve önerilerine başvuruldu. Vali Bektaş’ın özel güvenlik görevlilerinin asla"görmezden gelinmemesini ve bu konudaki desteklerini ifade ederek her zaman güvenlik görevlilerinin yanında olduğunu dile getirdi. Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Serbay Alkan, "Sayın valimize Zonguldak il Başkanlığı ve Genel merkez yönetim kurulu adına şükranlarımızı sunarız" ifadelerine yer verdi.

İHA

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER