Alkollü araç kullandılar neler oldu neler!

Alkollü araç kullandılar neler oldu neler!

Alkollü araç kullandılar neler oldu neler!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ihbar üzerine durdurulan otomobilin sürücüsü 2.33 promil alkollü çıktı. Sürücünün arkadaşı ise girdiği alkol koması nedeniyle ambulansla Devlet Hastanesine kaldırılarak,  tedavi altına alındı.

Olay Sahil bandı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre,  gelen ihbar üzerine otomobil sürücüsü G. Ö. Trafik ekipleri tarafından sahil bandı gözlemeciler mevkiinde durduruldu. Sürücü G. Ö., yapılan alkol testinde 2.33 promil alkollü olduğu belirlendi. Karakola götürülmek istenen sürücü G.Ö., polislere uzun süre dirense de karakola gitmekten kurtulamadı. G. Ö. nün kullandığı otomobilde yolcu olarak bulunan ve aldığı alkolün etkisi ile komaya giren U. K. ise 112 ekipleri tarafından Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. U. K. Nin ambulansa alındığı sırada belinde bulunan 7,65 çapındaki ruhsatsız silaha da el konuldu. Sürücü G. Ö. ye trafik ekiplerince yaklaşık 7 bin lira ceza kesildiği ve mahkemeye sevk edildiği öğrenildi. Otomobil ise trafikten men edildi.

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rıdvan
Rıdvan - 6 yıl Önce

Ne kadar güzel olmuş bunları tamaman trafik ten men etmek gerekir bunlara 7000 tl gibi komik cezalar bunlar için önemli değil alkollü araç kullananları cinate teşebbüsten ömür boyu hapis cezası almaları gerekiyor cezalar da ağır degilki be kardeşim ondan kaynaklanıyor bu trafik canavarları atın habse olsun bitsin

SIRADAKİ HABER