'Amaç gençlerin spor yapmalarını sağlamak'

“Amaç gençlerin spor yapmalarını sağlamak”

'Amaç gençlerin spor yapmalarını sağlamak'

Zonguldak’ta faal olarak faaliyet gösteren 121 Amatör kulübe Site Spor Salonu’nda düzenlenen tören malzeme desteğinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör kulüplerin ayakta kalabilmelerini sağlamak amacıyla Zonguldak’ta faal olarak faaliyet gösteren 121 amatör kulübe Site Spor Salonu’nda düzenlenen törenle Eşofman, şhort, tişört, Spor çantası ve yağmurluk yardımında bulunuldu.  Site Spor Salonu’nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Zafer Taştan, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç katıldı. Vali Yardımcısı Zafer Taştan, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç , sporculara ve amatör kulüplere elleri ile malzeme dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

“İl Özel İdaresi tarafından tekrar malzeme yardımı yapılacak”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demire, malzeme yardımında dolayı teşekkür ederek, “Öncelikle 9-15 Ekim Amatör Spor Haftasında Spor Bakanlığımızın ve Spor Genel Müdürlüğümüzün göndermiş oldukları hediyeler için teşekkür ederiz. Bu malzemelerin devamı İl Özel İdaresinde teslimatlar için hazırlıklar yapılıyor. Bunu vesile ile sayın Vali Yardımız Ahmet Çınar’a da teşekkürlerimi sunuyorum.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Hakan Yüksel’e de teşekkür ediyoruz ”dedi.

“Amaç gençlerin spor yapmalarını sağlamak”

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Hakan Yüksel, amaçlarının gençlerin spor yapmalarını sağlamak olduğunu söyleyerek, “Her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimizi spora yönlendirmek ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla bu şekilde yardımlar yapıyoruz.  Bu yardımlar sizler için bir hediye. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha büyük yardımlar da yapılacak. Gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak amacıyla elimizden gelen mücadeleyi göstermeye devam edeceğiz ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER