Anadol kitabını imzalayacak...

Anadol kitabını imzalayacak...

Anadol kitabını imzalayacak...

Araştırmacı Yazar  ve siyasetçi Kemal Anadol’un “Kulağım Karadeniz'de” adlı Romanı için Karadeniz Ereğli’de Söyleşi ve İmza Günü etkinliği düzenleneceği bildirildi.

Karadeniz Ereğli Sanat Kurumu Derneği Başkanı Naile Bingöl ve Gazi Alemdar Derneği Başkanı Durmaz Demiroğlu, yaptıkları ortak açıklamada, Kemal Anadol’un, 25 Eylül 2018 Salı günü Gazi Alemdar Müzesinde hem kitabını imzalayacağını, hem de okurlarıyla söyleşi yapacağını ifade ettiler.

Bingöl ve Demiroğlu yaptıkları yazılı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdiler;

“İstiklal savaşımızın deniz cephesini ve cephe gerisinde yürütülen dış politikayı anlatan, kahraman bahriyemizin ve dışişleri bürokratlarının karşılaştıkları gerçek ve ibret verici olayları bir roman kurgusuyla dile getiren eski milletvekilimiz Sn. Kemal Anadol’un yeni kitabı  “Kulağım Karadeniz’de”Ereğli’li kitap sevenlerin beğenisine sunulacaktır. Gazi Alemdar Derneği ve Sanat Kurumu Derneği’nin müşterek çalışmalarıyla kentimize gelecek olan Sn.Anadol  25 Eylül 2018 Salı günü 18.00 – 21.00 Saatleri arasında Gazi Alemdar Müzesinde  hem kitabını imzalayacak, hemde okurlarıyla söyleşi yapacaktır.

Ayrıca bu programa eski Ereğli türküleriyle Sanat Kurumu üyeleri renk katacaklardır. Söyleşi ve imza gününe tüm Ereğli halkı davetlidir. “

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER