Ankara'da bir araya geldiler

Ankara'da bir araya geldiler

Ankara'da bir araya geldiler

Tüm Karadeniz illeri dernek yöneticileri Ankara’da yemekte bir araya gelerek Filyos Projesi başta olmak üzere bölgeye yönelik kararlar aldı.
Ankara İller Bankası Sosyal Tesislerinde, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mehmet Yerebakan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Refik Tuzcuoğlu'nun ev sahipliğinde Başkent Zonguldaklılar Derneğinin organizasyonunda Ankara'da bulunan tüm  Karadeniz illeri dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik yemeğinde  bir araya geldi.
Toplantıda Karadeniz bölgesine ve Zonguldak  Filyos havzasına yapılması planlanan yatırımlarda konuşuldu. Toplantıda ayrıca Başkent Zonguldaklılar  Derneği'nin Filyos havzasına yönelik projeleri de  ele alındı. Ankara'da  bulunan Karadeniz illeri dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Filyos havzasına yönelik projelerin Batı Karadeniz bölgesinin kalkınması için çok önemli olduğunu  ve bu amaçla yapılacak çalışmaların bir an önce başlaması gerektiğini söylediler. Dernek başkanları bütün STK’ların  katılımlarıyla Başkent Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tuncay Gençer'in  başkanlığında  bir komisyon kurulmasını ve bu komisyonun önümüzdeki haftadan itibaren kamuoyu oluşturmak adına  çalışmalara başlamasını kararlaştırıldı. Toplantıda milli aracın üretim yeri olarak Filyos’un seçilmesi ve belirlenmesi istendi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2019, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER