Ankara'da büyük zirve!

Ankara'da büyük zirve!

Ankara'da büyük zirve!

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun öncülüğünde 7 ilçe Başkanı ile toplantı gerçekleştirildi.
AK parti Genel Merkezinde yapılan toplantıda, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday adayları için fikir alış verişinde bulunulduğu ve çıkan kararın Genel Merkeze bildirildiği öğrenildi.
Gerçekleştirilen toplantıyı değerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkan adayının toplantıda görüşülmediğini belirterek şöyle konuştu: 
“7 ilçe başkanımızla bir araya geldi. Aday adaylarımız ile ilgili fikirleri aldık, adaylarımızın belirlenmesi noktasında önemli bir toplantı gerçekleştirdik. 
Çıkan kararı Genel merkeze sunduk. Bundan sonraki süreçte kararı Genel Merkez verecek. İnşallah Aralık ayı sonuna kadar bütün adaylarımız da belli olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 20:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
şenol
şenol - 5 yıl Önce

sen girdiğin 8-9 seçimden başarıyla çık ereğli gibi sol tandanslı bir yerden referandumda evet çıkar cumhurreis ilçeye gelince zonguldaktan fazla kalabalık topla ama ilçe başkanı seni istemesin hüseyin uysal.seni kim istiyor fatih çakır onuda sorsana ereğli halkına.hüseyin uysal aday değilse oylarımız chp li erol çiviciyedir.1 nisandada bu görülecek.

zaza dayı
zaza dayı - 5 yıl Önce

devşirme adam getirme derdindeler byk şehir adayları belli oldu ama zonguldak neden açıklanmdı birileri herhalde trabzondan akrabalarını getirmek için uğraşıyor nufus kağıdında 67 olmayana oy yok hdp ye oy veririm ama devşirmeye oy verirsem namerdim biz davar değiliz çok kişi bnm gibi tavırlı merak etmeyin

SIRADAKİ HABER