Aşkar, Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı

Aşkar, Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı

Aşkar, Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar  21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kamuran Aşkar yayımladığı mesajda;

‘‘Alın terinin ve emek mücadelesinin savunucuları olan sendikal hareketlerin sesinin daha gür çıkmasında, dünya ve Türkiye kamuoyunda yer bulmasında gazetelerimizin ve siz değerli basın emekçilerimizin büyük ve inkar edilemez bir yeri vardır. Gazetecilerimiz; ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve milletimizin talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli kişilerdir.

Ülkemizin son dönemlerde yaşamış olduğu kırılma anlarında yerel ve ulusal basınımızın gösterdiği ilkeli tavır, yaptığı doğru ve güvenilir haberler;  her türlü tehlikenin milletimizce kolayca bertaraf edilmesine zemin hazırlamıştır. Aynı zamanda ülkemizin bekası adına yapılan harekatlarda halkımızın daha güçlü bir şekilde kenetlenmesinde büyük rol ve emek harcayan; ülkemizin, dış basında doğru ve güvenilir şekilde yer bulmasını sağlayan gazetecilerimizin çabaları inkar edilemez. Yine memurların hak arama mücadelesinde değerli basın mensuplarımız kamuoyumuza sağlıklı bilgiler sunmuş, emek mücadelemizde bizlere güç katmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Zonguldak medyası olmak üzere tüm gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, şehrimizde faaliyette bulunan yaygın ve yerel medya mensuplarının, yerel ve bölgesel gazete, dergi, radyo, internet ve televizyonlarımız ile ulusal ajanslarımızın temsilcilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER