Ayan %100 seçilecektir

Ayan %100 seçilecektir

Ayan %100 seçilecektir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP Zonguldak 1.Sıra Milletvekili adayı Hamdi Ayan’ın %100’de oranla seçileceğine inandıklarını bu sebeple 2. Milletvekili için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. MHP olarak siyaseti germeden, çamur atmadan ve karalamadan seçim sürecini devam ettireceklerini ifade eden Başkan Kıransoy, Ülkücü Hareket olarak Cumhurbaşkanı adaylarının Erdoğan olduğunu ve kendisine sonuna kadar destek vereceklerini belirtti.
“ÇOK ÖNCE BAŞLAMIŞTIK”
MHP’nin aday listelerinin belirlenmesinden çok önce çalışmaya başladıklarını dile getiren MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “MHP erken seçim takvimi açıklandığından beri aday adayları olarak adaylık sürecini beklemeden sahalara çıkmıştır. Zonguldak halkı tarafından da MHP’ye ciddi bir teveccüh vardır. MHP adayları bu dönem seçilerek TBMM’de olacaktır. Ve bu doğrultuda Hamdi Ayan’ın seçilme oranı %100’dür. Hamdi Ayan milletvekilidir. Biz ikinci aday için çalışma yapıyoruz. Çünkü halkın teveccühü sandığa yansıyacaktır. Biz hesaplarımızı buna göre yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇAMUR ATMADAN, KARALAMADAN”
MHP olarak siyasi germeden, çamur atmadan ve karalama kampanyasına başvurmadan seçim sürecini götüreceklerini ifade eden MHP’li Kıransoy, “Biz MHP olarak kimseye sataşmadan, karalamadan, Zonguldak ne istiyor? Temalı bir seçim çalışmasına başlamıştık. Biz yapacaklarımızı anlatıyoruz. MHP hiçbir zaman basit ve sığ siyaset yapma anlayışına sahip olmamıştır. Yapabileceklerimizi ve yapmak istediklerimizi halkımıza anlatarak desteklerini alma gayretindeyiz” dedi.

“TEK İŞÇİ ADAY”
Kıransoy, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekili seçimlerinde ise MHP’ye gelebilecek oyların beklentisi içinde olup olmadıklarının kendisine sorulması üzerine ise, “Biz MHP’yiz. Ülkücü Hareketiz. Biz bir söz vermişsek gereğini yaparız. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır ve onu destekleyeceğiz. Seçmen bazında ise seçmen muhakkak ki kendi tercihini yapacaktır. MHP Zonguldak Milletvekili 1.sıra adayı işçi memleketi Zonguldak’ta tek işçi adaydır. Kendisi ayrıca yeni emekli olmuştur. Ve bu sebeple emeklileri de temsile edebilecek noktadadır. Bu faktörleri göz önüne alırsak her siyasi yapıdan muhakkak ki Hamdi Ayan’a oy gelecektir. Oy seçmenin taktir seçmenindir. Biz teşkilatın ortak kararıyla yapılabilecekleri ve yapmak istediklerimizi on maddelik bir metne çevirdik. Başında akademisyenlerin olduğu bu metni aday adaylığı sürecinde Zonguldak ne istiyor? Teması ile hazırladık. Netice itibari ile seçim çalışmalarımız da on madde üzerinden devam edecektir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 11:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Zamanında bazı adaylar da buna yakın sözler sarf etmişti. Bu tarz söylemler ters tepebilir. Seçimde başarılar.

SIRADAKİ HABER