Ayan gümbür gümbür!

Ayan gümbür gümbür!

Ayan gümbür gümbür!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi destek ziyaretlerine devam ediyor. 

MHP Milletvekili adayı Hamdi Ayan seçim gezilerine Merkez İlçeye bağlı Elvanpazarcık beldesinde geçtiğimiz günlerde yeni kurulan Elvanpazarcık Spor Derneği'nin iftar yemeğine katıldı. Burada Dernek Spor Kulübü yöneticileri ile birlikte olan Ayan, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimler dolayısıyla destek istedi. 

Ayan daha sonra Kilimli ilçesine geçerek iftardan sonra kahve toplantısı yaptı. MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan burada yaptığı konuşmasında Zonguldak'ın 30 yılı aşkın gerilediğini, göç oranının arttığını, işsizliğin çok olduğunu, geçtiğimiz günlerde yayınladığı 10 maddelik manifestoyu burada da açıkladı ve Zonguldak'a sahip çıkacaklarını belirtti. 

Toplantının ardından kalabalık topluluk Ayan'a ilgi gösterdi. Toplantıya İl Başkanı Metin Soydaş, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Kilimli İlçe Başkanı Serdar Yaralı, İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, partililer ve çok sayıda kalabalık katıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER