Ayan, on maddeyle geliyor

Ayan, on maddeyle geliyor

Ayan, on maddeyle geliyor

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, yapacakları proje ile Zonguldak'ı yaşanır hale getireceklerini söyledi.
Ayan açıklamasında şunları söyledi: "31 Mart 2019 Günü  yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin Ülkemize ve Şehrimize hayırlara vesile olmasını Rabbimden Niyaz Ediyorum.
Bu Seçimlerin Şehrimizin kabullenemediğiniz Makus Kaderinin bitişi,yeni Umutların başlangıcı ve Hak ettiği seviyelere geleceği bir dönem olmasını arzulamaktayız.
Artık Zonguldak Maden ve Madenci kazalarıyla değil, Bilim İnsanlarının,Yazarların,Sanatçıların ve Sporcuların çıktığı Türkiye’mizin gıptayla baktığı bir şehir olma zamanı gelmiştir.
Tam bu noktada üretken belediyecilik vizyonumuzla yola çıkmış bulunmaktayız.
24 Haziran seçimleri bu misyonu şahsımıza yüklemiş ve umutlandırmıştır. 
Ocak 2019 başında kamuoyuna açıklayacağımız projelerimizle yaşanası bir Zonguldak hedefimizi açıklayacağız. Başta yol sorunu, otopark sorunu ve işsizlik sorunu olmak üzere 10 maddelik hayata geçirebileceğimiz çalışmalarımızı takdirlerinize sunacağız. 
Bu hedeflerimize ulaşabilmek için şehrimizin aynasını ve sosyal dokusunu kapsayan belediye meclis üyelerimizle tekrar “Yeminimiz var” diyeceğiz.
Sloganımız 'Biz bu sehri herkese sevdireceğiz' olacaktır. Bütün hemşehrilerimiz müsterih olsunlar her bireyin yaşam felsefesine saygılı olunacak ve katkı sağlanacaktır. 
Yarışa katılacak olan diğer adaylarımıza da başarılar dilerim. 
Bu seçimlerin demokrası şöleni olması için elimden geleni yapacağım. 
Saygılarımla..."

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2018, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER