Ayan, pazar esnafını ziyaret etti

Ayan, pazar esnafını ziyaret etti

Ayan, pazar esnafını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, seçim çalışmaları kapsamında Soğuksu Pazar yeri esnafını gezdi. Ayan beraberinde, MHP İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri ile birlikte Soğuksu Pazar yerini gezerek esnafların dert ve sıkıntılarını dinleyerek seçimlerde kendilerinden destek istedi. MHP Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, Zonguldak Pazarcılar Odasını da ziyaret ederek Pazar yerinin sorunlarını dinledikten sonra yaptığı açıklamada, “Bambaşka bir Zonguldak göreceksiniz” diyerek şunları söyledi: “Zonguldak’ın sıkıntılarını bilen insanız biz. Artık birisinin bu işlere dur demesi lazım. Dur demeye biz talip olduk, ben buna talibim. İnsanlarımızın hak ettiği bir yaşam tarzı, hak ettiği bir yaşam standardının peşindeyim ben. Bunun için 67 tane proje hazırladık. Bunlar Zonguldak’a hayat verecek olan değerli projeler.

İşte bunlara sahip çıkmanızı istiyorum. Şimdi tabii ki aday arkadaşlarımızı seviyoruz tabii ki hepsi tanıdığımız arkadaşlarımız. Onlarla da bir savaş halinde değil, onların da projelerini dinleyerek, bir yola çıktık. Burada şuna özellikle dikkat edin, bu adaylar arasında halka kim inebilir, bu meseleleri kim çözebilir. Buna baksanız yeter. O zaman önünüze bir tablo zaten çıkacak.

Zonguldak’ın o kadar basit problemleri kronikleşmiş ki, her gittiğiniz yerde Belediyenin bu yaşam alanlarıdır, nefes alma alanlarıdır bunları söyleyen bile yok. Yoldan bahsediyorlar, Tepebaşı mahallesine bakıyoruz yukarıdaki hastanenin lağımlarının bahçelere aktığını duyuyoruz bunlar olmaz. Bin kişilik bir istihdam sağlayacağız, bunlar doğrudan tamirata, onarıma dayalı insanlar olacak 5 sene içerisinde siz de şahit olacaksınız bambaşka bir Zonguldak göreceksiniz. Bunu dedirteceğim”



 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER