Ayan'dan Akdemir'e 'Kamçılamak İçin Konuşuyoruz'

Ayan’dan Akdemir’e “Kamçılamak İçin Konuşuyoruz”

Ayan'dan Akdemir'e 'Kamçılamak İçin Konuşuyoruz'


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hamdi Ayan MHP Karabük il Kongresinin düzenlendi Kent Meydanından övgüyle söz etti. Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan 6 Bin kişilik miting ve Konferans Sarayına vurgu yapan Ayan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e yüklendi.


Milliyetçi Hareket Partisi Karabük il kongresinde Divan başkan yardımcılığı yaptığına dikkat çeken MHP’li Ayan, “ dün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan kongreleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Karabük kongresini yapmış bulunuyoruz. Tabii oradaki arkadaşlar bizleri de değerlendirerek Divan başkan yardımcılığını layık gördüler. Genel Başkan Yardımcımız Ruhsal Demirel ile birlikte kongremizi gerçekleştirdik. Bu kongreler ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kurultay hazırlıklarına başlamıştır.
ELEŞTİRMEK DEĞİL KAMÇILAMAK İÇİN
Karabük’teki Kent Meydanı hakkında övgü dolu sözler ile bahseden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hamdi Ayan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i eleştirerek, “ Tabii Karabük ile Zonguldak’ı siyaseten kıyaslamak istiyorum. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ben buradan teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı olmasından ötürü yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Sayın Vergili Karabükte Kent Meydanı olarak bilinen bir kongre ve miting alanı kazandırmıştır. Bu alan 60000 kişilik miting alanı olmak ile birlikte bir Kongre Sarayıdır. Siyasi partilerin kongrelerini yaptıkları sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin faaliyetlerini gösterdiği Türkiye’ye ve Karabük’e yakışan mükemmel bir tesis gördük. Bu vesileyle ufkumuz biraz genişledi Karabük’te. Fakat ne hikmetse Zonguldak Karabük’ün 3 katı büyük olmasına rağmen böyle bir salona bile daha sahip olamamıştır. Bu bakımdan Karabük belediye başkanımızı tebrik ederken Zonguldak’a böyle bir tesis kazandırılmasını Muharrem Akdemir’den bekliyoruz. Biz kendisine Bu konularda bir şey söylediğimi zaman biraz alınganlık gösteriyor ama kendisine tavsiye ederiz gidip oraları bir görsün. Belki kendisine faydası olacaktır. Bu zamana kadar Zonguldak daha böyle bir salon hiç olmadı. Olmasında fayda gördüğümüz için kendisini yermek için değil Kamçılamak için bu sözleri söylüyoruz. İstenildiği zaman güzel şeylerin yapıldığını görüyoruz. Fakat Zonguldak’ta da bunun istemediği ortaya çıkmıştır. Bu bakımdan kıyas yapmayı bir ihtiyaç olarak duydum. Bu bakımdan bunun vatandaşlarımızın bilmesi ve gidip bir ziyaret edip görmesi gerektiğine inanıyorum.” Dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER