Badalıoğlu'nu Andılar

Badalıoğlu'nu Andılar

Badalıoğlu'nu Andılar

Samsunspor kafilesinin 29 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu için Zonguldakta anma programı düzenlendi.

Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için 20 Ocak 1989da yola çıkan Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybeden Badalıoğlu, Zonguldak Asri Mezarlığındaki kabri başında törenle anıldı.

Anma programına, Badalıoğlunun eşi Şükran Badalıoğlu ve ailesinin yanı sıra Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Samsun Şubesi Başkanı Gültekin Kullukçu, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel ile Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar katıldı.

Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından ziyaretçiler mezara karanfil bıraktı. Daha sonra Muzaffer Badalıoğlunun öz geçmişi okundu.

Kullukçu, burada yaptığı konuşmada, Badalıoğlunu kaybetmenin üzüntüsünü ilk günkü gibi hissettiklerini söyledi.

Spor dünyası için önemli değerleri kaybettiklerini belirten Kullukçu, TÜRFAD adına sizlerle bir arada olmaktan Samsun ve Türk futbol adına gururluyum, mutluyum. Muzafferin kabrini ziyaret etmek ve sizlerle olmak yıllardır içimizde ukdeydi. Kaybettiğimiz değerler için 29 yıldır Samsunda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Futbol ailesi olarak başımız sağ olsun. diye konuştu.

Şükran Badalıoğlu da eşini özlemle andığını belirterek, 29 yıl sonra hala bu şekilde anılması beni inanılmaz mutlu ediyor. Hem hüzünlendiğim hem de gururlandığım bir gün. Anma programını düzenleyenlere teşekkür ediyorum. dedi.

 

- Havzada yaşanan kaza

 

Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için 20 Ocak 1989da yola çıkan Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün, Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmişti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER