Bahar: "Destek verdik diye olumsuz bir talebimiz yok"

Bahar: "Destek verdik diye olumsuz bir talebimiz yok"

Bahar: "Destek verdik diye olumsuz bir talebimiz yok"

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, geçtiğimiz günlerde Belediye Nikah Salonu’nda yaşanan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zonguldak İl Trafik Komisyonu’nun şoför esnafıyla istişare etmeden kararlar almasından dolayı bir takım sıkıntılar olduğunu dile getiren Başkan Bahar, şöyle dedi: “İl Trafik Komisyonu ile ilgili biraz sıkıntılarımız vardı. Bu da esnafı zor duruma düşürecek bir konulardı. Belediye başkanımızla yapılan istişareler sonucu konuyu çözdük. Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Keşke trafik konusunda alınan kararlar gündeme gelmeden önce işlere teklif edilseydi güzel şeyler ortaya çıkardı. Bundan sonra konulara bu şekilde yaklaşacağına böyle bir polemik yaşanmayacağını bizlere bildirdi. Artık sorunlarımız olduğunda birebir kendisiyle görüşüp sorunları çözeceğimizin mesajını kendisine verdik.

Zaten biz kendisine hep esnaf olarak destek verdik. Destek verdik diye kendisinden olumsuz bir şey istemiyoruz. Şu anda kendisi ile bir sorunumuz yok. Kendisine teşekkür ediyoruz.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER