Bakan Eroğlu ve Özbakır Valilikte

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Zonguldak’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile birlikte ilk durağı Zonguldak Valisi Ahmet Çınar oldu. Eroğlu, Ak Parti İl Başkanlığında partililerle buluştu.

Bakan Eroğlu ve Özbakır Valilikte

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Zonguldak’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile birlikte ilk durağı Zonguldak Valisi Ahmet Çınar oldu.

DSİ Tesisleri toplu temel atma töreni ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Ortaköy kredi sertifikaları dağıtımını yapmak üzere Zonguldaka gelen Eroğlu Ankara Etimesgut Türkkuşu Havalimanından birlikte hareket ettiği Özbakır ile Zonguldak Ro Ro limanına inerek buradan Zonguldak Valiliğine geldi.

Burada AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve diğer yetkilierinde dahil olduğu kafile Zonguldak’ta yoğun bir program gerçekleştirecek.

Bakan Eroğlu İlk ziyaretini Zonguldak Valiliğine yaptı. Vali Çınar’da İlle ilgili birifing alan Bakan Eroğlu buradan AK Parti İl Başkanlığına geçerek partililerle buluştu. Bakan Eroğlu ve beraberindeki heyet toplu temel atma merasimi ve sertifika töreni için Zonguldak Dedeman Otele geçecekler, Öğleden sonra Zonguldaktan ayrılıp Bartın iline geçecek olan heyette;  Ankara’dan bu yana Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve Yangınla mücadele Daire Başkanı Mitad Ateş’de yer alıyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 07:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER