BAKAN KURUM'DAN ZONGULDAK BELEDİYESİ'NE ZİYARET

BAKAN KURUM'DAN ZONGULDAK BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zonguldak'ta Uzun Mehmet camii incelemesi sonrasında Zonguldak Belediyesi 'ni ziyaret etti.
Zonguldak Belediyesi önünde belediye görevlilerince "Zonguldak hoş geldiniz sayın bakanım" yazılı pankartla karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,"Yeni Zonguldak'ı hep birlikte inşa edeceğiz"dedi.

Bakan Kurum konuşmasında, "Zonguldak'ın bir hemşehrisi olarak kendimizi düşünüyoruz, değerlendiriyoruz. İnşallah hepinizin annesi babası bu emeğin ve alın terinin başkentine hizmet ettiler ve onların evlatları olarak sizlerle çok daha güzel Zonguldak'ı hep beraber inşa edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok daha güzel projeleri hep birlikte inşallah gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.

Bakan Kurum,  katlı otoparkın karşısında bulunan sosyete pazarı mevkinde yapılacak olan yeni iş merkezi ve toplu konut alanında incelemelerde bulundu.Ayrıca yol boyunca esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti onların sorunlarını dinledi birlikte fotoğraf çektirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İş Merkezi ve toplu konut inşaatının yapılacağı alanda Zonguldak Belediye binasını işaret ederek binanın yaşını sordu.
Başkan Selim Alan,"1997 yılı" deyince Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'da Zonguldak Belediye binasına dikkatli şekilde bakarak "Evet bina yeni ama görünümü çok kötü"ifadesini kullandı.

Bu diyalog, önümüzdeki günlerde Zonguldak Belediye binasının yıkılarak yenisinin yapılmasının gündeme gelme olasılığı bu konuşmanın ardından sürpriz olmayabilir olarak değerlendirildi.

Bakan Kurum daha sonra Zonguldak belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Belediye başkan yardımcıları ve üst üste amirler ve belediye personeli karşılayarak 'hoş geldiniz dedi.
Ziyaret daha sonra ba^sına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER