BAKAN SELÇUK'TAN AK PARTİ'YE ZİYARET

BAKAN SELÇUK'TAN AK PARTİ'YE ZİYARET

AK Parti ziyaretinde konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Zonguldak'ın eğitim potansiyeli, mevcut durumu ve yapılabilecekleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk."dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

 AK Parti İl başkanlığı'na giden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u partinin bulunduğu bina girişinde İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetim kurulu üyeleri çiçekle karşıladı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ziyarette Bakan Selçuk'a Devrek Bastonu hediye takdim etti.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ziyarette yaptığı konuşmada, "Milli eğitim bakanımız ziyarete geldiler. Mehmet Akif Ersoy'un 100 yıl önce yazmış olduğu İstiklal Marşı'mızın bugün kabulünün 100. Yılı böyle güzel bir günde bakanımızın da bizlerle birlikte olmasa bizleri mutlu etmiştir. Milli eğitim ülkemizin en önemli bakanlıkların dan biridir.Milli eğitim ile ilgili projelerimiz ve yatırımlarımız devam ediyor. Milli eğitim olarak çok iyi bir yerdeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak Kozlu ve Kilimli belediyelerini aldıktan sonra Zonguldak'a bakışı değişti. Bu yatırımlarla birlikte Zonguldak daha yaşanabilir ve göç almaya devam edecek.Projeleri gerçekleştirdikten sonra insanlar eskiden olduğu gibi tekrar Zonguldak'a gelmek için can atacaklar."dedi.

Bakan Ziya Selçuk'da "Tarihimizin sembol şehirlerinden biri olan Zonguldak'ta bulunmaktan son derece mutluyum. Zonguldak'ın eğitim potansiyeli, mevcut durumu ve yapılabilecekleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bu çerçevede oldukça verimli toplantılar yapma imkanı bulduk. Bu çalışmaların daha sonra takipçisi olacağız."dedi.

Görüşme daha sonra basına kapalı olarak gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2021, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER