Bakana taleplerini ilettiler...

MİLLETVEKİLİ ÇATUROĞLU, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ’Yİ ZİYARET EDEREK BELEDİYELERİN TALEPLERİNİ İLETTİ

Bakana taleplerini ilettiler...

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve ZONÇEB Başkanı Hüseyin Uysal, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu veBeycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’yiziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇATUROĞLU, Sayın BakanaZONÇEB, belediyeler,il özel idaresi ve köylere hizmet götürme birliklerinin taleplerini ilettiklerini belirtti.

Milletvekili Çaturoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “TBMM Tatile girmeden önce Belediye ve İlçe başkanlarımızla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek,çevre kirliliğin giderilmesi için ZONÇEB, belediyeler, İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme birliklerinin ihtiyacı olan çöp konteyneri ve araç taleplerini ilettik. Ayrıca, Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Uysal “Sıfır Atık” projelerine destek verilmesini, ZONÇEB’inZonguldak katı atık depolama alanı ikinci lot yapım işi için şartlı nakit yardım transferinden destek verilmesini, Beycuma Belediye Başkanımız Sayın Kundakçıoğlu ise Merkez mahalle çevre düzenlemesi için kredi talebinin onaylanması taleplerini ilettiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Özhaseki ise belediyeler, İl Özel İdaresi, Köylere hizmet götürme birlikleri ile ZONÇEB’in talepleri ile ilgili olarak yakinen ilgileneceğini belirttiler. İlimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER