Balıkçı kayalıkta mahsur kaldı

Balıkçı kayalıkta mahsur kaldı

Balıkçı kayalıkta mahsur kaldı

Zonguldakta sabah saatlerinde kayalıklarda balık tutmak isterken ayağından yaralanarak mahsur kalan adamın imdadına AFAD ve 112 ekipleri yetişti.
Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Yayla Mahallesi Fener Semtindeki kayalıklarda meydana geldi. 58 yaşındaki Çetin Günay, sabah saatlerinde oltası ile balık tutmak için kayalıklara geldi. Balık tuttuktan sonra evine dönmek isteyen talihsiz adam, bir anda dengesini kaybederek düştü. Sol ayağından yaralanan Günayı fark eden çevredeki diğer vatandaşlar durumu 112 ve 115e haber verdi.
Günay bu sırada cep telefonuyla durumu ailesine de haber verdi. Olay yerine AFAD ekipleri de sevk edildi. Kayalıklarda sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Günay, sedye yardımıyla kayalıklardan ambulansa taşındı.
Zincirle yolun kapatılması sebebiyle ambulans kayalıkların bulunduğu bölgeye getirilemeyince yaralı adam sedyeyle ambulansa taşındı. Günayın bir yakını ise zincirle yolun kapatılmasına tepki gösterdi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Günay, Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER