Baro Anıtkabirde...

Baro Anıtkabirde...

Baro Anıtkabirde...

Zonguldak Barosu Başkanı Avukat Özel Eroğlu ve heyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi İstirahatgahının bulunduğu Antkabir’i ziyaret ederek özel defteri imzaladı.
Zonguldak Barosu Başkanı Avukat Özel Eroğlu ve heyetinin, Ankara’da bulunan Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi İstirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettikleri bildirildi.
Eroğlu’nun sosyal medya paylaşımından edinilen bilgiye göre; 15 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette, Anıtkabir’de askeri törenle eşlik edilen heyet adına Başkan Eroğlu mozoleye çelenk sundu ve özel defteri imzaladı.
Zonguldak Barosu Başkanı Özel Eroğlu, Anıtkabir özel defterini şöyle imzaladı :
“Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK, Zonguldak Barosu yönetimi ve beraberindeki heyet manevi huzurundadır. İlkelerimizle sadece Zonguldak’ta değil, tüm vatan sathında Türk ulusunun tarih boyu cesaret ve vatanseverlikle yaşadığı deneyimlerin sentezi olan Laiklik, Çağdaşlık, Akılcılık ve Bağımsızlık üzerinde şekillenen ilke ve devrimlerinin savunucusu olduğumuzu huzurunuzda şerefle dile getiriyor, ihtiramla eğiliyoruz.”
 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER