Başbakan Söylediyse Olacak!

Başbakan Söylediyse Olacak!

Başbakan Söylediyse Olacak!

Genel Maden İşleri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci ve yönetimi AK Parti Zonguldak il başkanı Zeki Tosun’u parti binasında ziyaret etti.

Ahmet Demirci ziyarete ilişkin şunları söyledi;

“Başkanımızı hayırlı olsun ziyaretine geldik. Tekrar göreve seçilmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Biz sendika olarak her zaman başkanın yanında olduğumuzu ve kendilerinin Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Zonguldakımız için iyi işler yapacağına inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyorum.”

“GAYEMİZ ZONGULDAKI YAŞANABİLİR KENT HALİNE GETRMEKTİR”

Ziyaretlerinden ötürü Demirci’ye teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Sendikamızın kıymetli başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kongremizin ardından tekrar göreve geldik ve 30 yeni arkadaşımızla beraber yönetimimizin kurduk ve çalışmalarımıza başladık. Sizlerin Zonguldak ülkemiz ve milletimiz için verdiğiniz destekleri biliyoruz ve teşekkür ediyoruz. Zor bir iş yapan madencilerin haklarını koruma noktasında güzel işler yaptığınızı biliyoruz. Ve bu konuda sizleri destekliyoruz. Hepimiz Zonguldak için Zonguldakın çıkarları için hep beraber birlik beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Başka gidecek bir şehrimiz yoktur. Bu mücadeleyi sizlerle beraber her zaman vermeye hazırız. Nerede ihtiyaç duyuluyorsa biz de onu orada olmaya hazırız. Tek gayemiz Zonguldakı yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bizim tek amacımız daha mutlu insanların olduğu bir şehir yaratmaktır. Umarım yeni dönemde bunların çoğunu başaracağınıza inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.”

“EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜLECEKTİR”

Ardından Ankara’da Bakanlık görüşmelerini değerlendiren Tosun şöyle dedi;

“Orada başkanlarımız da birlikteydik. Kendileri Bakana maden şehit aileleri sayısı ve taleplerini ilettiler. Sendikamız da bununla ilgili bir çalışma yapıyor. Bu işi nihayete erdirecektir. En kısa zamanda bu iş çözülecektir” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER