Başbakan'ın Gelmesi Önemli

Başbakan’ın Gelmesi Önemli

Başbakan'ın Gelmesi Önemli

Ocak’ta gerçekleştirilen 36. Olağan kongre ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına seçilen Umut Başoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Başoğlu’nu makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dedi. CHP İl Başaknı umut Başoğu birlik ve dayanışma mesajları verirken Demirtaş ve Turpcu ise 2019 seçimleri için “kazanacağız” vurgusu yaptı. Ayrıca CHP’li Turpcu, Başbakan Binali Yıldırım Zonguldak’a gelmesini şehrin sorunları açısından yerinde bulduğunu belirtti.
“OMUZ OMUZA GİDECEĞİZ”
2019 yerel ve genel seçimlerine birlik ve beraberlik ile gideklerine dikkat çeken CHP İl Başkanı Umut Başoğlu, “6 Ocak’ta gerçekleştirilen il kongresinin ardından il başkanlığımıza ziyaretler devam ediyor. Sayın vekillerime ziyaretleri sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçten geçerken kongrede de söylediğimiz gibi artık tüm parti organlarımızla birlikte önce 2019 yerel seçimleri daha sonra genel seçimlerine omuz omuza gideceğiz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
“CHP İKTİDAR OLACAKTIR”
CHP’nin demokratik bir parti olduğunun altını çizen CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, “Biz heryerde aynı şeyi söylüyoruz. Türkiye’nin tek demokratik partisi CHP’dir. Örgütlerimiz Zonguldak’ta demokratşk süreç sonunda önce ilçe başkanlarımız ve iki adaylı bir yarış sonrası il başkanımız belirlendi. Bizde parlemento çalışmaları sebebiyle Zonguldak’a gelememiştik. Dün itibariyle parlemento tatile girdi ve bunu fırsat bilerek kendilerine başarı dileklerimizi iletmek istedik. 2019 sürecine nasıl gideceğiz? Neler yapacağız? Bunları paylaşmak adına böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Ben 2019’da CHP iktidarının heme yerelde hemde genelde kurulacağına inanıyorum. “ dedi.
“GENÇ VE TECRÜBELİ”
CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’nun genç olması ve tecrübe sahibi olduğunu ve bunun çıtayı yükselttiğine dikkat çeken CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, “Biz partimizin Başoğlu’nun gençliğinden ve deneyiminden de faydalanarak seçimlere çıtayı yükselteceğine inanıyorum. Gerçekten ülkemiz çok zor süreçlerden geçiyor. Bu zor süreçler içerde AKP’nin yarattığı süreçler olduğu gibi daha da önemlisi bugünlerde Afrin’de yoğunlaşan, ülkemizin bekasını ilgilendiren bütün mücadeleler zorluklarla karşı karşıyadır. Suriye politakası yanlış bir politika olduğu AKP tarafındanda bilinmektedir” dedi.
“BAŞBAKAN’IN GELMESİNİ OLUMLU BULUYORUM”
Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti 6. Olağan kongresine katılımını değerlendiren CHP’li Turpcu, “Başbakan Binali Yıldırım’ın AKP kongresine dahi olsa kentimize gelmesi şehrin sorunlarının yerinde görülmesi açısından önemli bir olaydır. Sayın Başbakan’a karşılamada bulunamasamda kendisine şimdiden şehrimize hoşgeldin diyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 1970, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Azize Çantı
Azize Çantı - 5 yıl Önce

Ne kadar acı besle buyut yalnız birakb git Allahm hayırlı evlatlar nasib eylesin inşAllah bn boyle bir işde çalişmk çok isderdim nedeni ise oraya terk edilmiş anne ve bablarimiza evlat sevgisini bende gorsunler sevgimle şevkatimle onlarin evlatlarinn acisini unutturmak isderdim son gunlerini güler yuzluluyumle şevkatile onlara bakmak isdedim ama herkes torpil diyo kimsen varmi diyo var ama bn oyle şeyleri sevmemki ama umudum var Allahm nasib eylesin inşAllah

SIRADAKİ HABER