BAŞKAN ALAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR !

BAŞKAN ALAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR !

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Uzun Mehmet Camii bahçesinde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, parti içinde ki hain polemiği ile ilgili son noktayı koydu.
Alan: "Bizim vatsap grubumuz var. Arasira yazışıp sohbet ediyoruz. 8 şubat Il Başkanımız adaylığını açıkladı, ardından 10 şubat da muhalif yayın sergileyen basın kuruluşunda benim yazdıklarımı orada gördüm. Il Başkanımızla paylaştık. Sözlerimi başka yerlere çekmek isteyenler var. 22 kişilik grubumuzda benim sözlerimin dışarıya çıkmasını doğru bulmadığımı söyledim. Gereken yapılacaktır, fazla karışmak istemiyorum" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan, CHP Merkez Ilçe Başkanı Ebru Uzun'un eleştirilerine yanıt verdi.
Alan: "Sayın Ebru Uzun'a yeri geldiğinde de söyledim. Belediye Baskanına yapılan eleştiriyi kamuoyuna bırakıyorum. Basit siyaset yapıyor. Biz söz verdiğimiz işleri yerine getirmeye çalışıyorum. Elbette eleştiriler olacak, bölgemiz için yapılan eleştiriler bizim için değerlidir. Yalan, iftira, karalama haberlere karşıyım."

Zonguldak'ta ki otopark sorunu hakkında konuşan Alan: "Otopark sorunu olduğu aşikar. Otopark planımız var. Tez vakitte müjde vereceğiz. 2 yerde otopark yapma niyetimiz var. Bir aşama sonra köprü kaldırılması var" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Nizam Caddesinde ki çalışmaların uzun süredir neden devam ettiği konusu ile ilgili açıklama da bulundu.
Başkan Alan: "Hassas bir işti, çalışanlarda bayramda ailelerinin yanına gitti. Keşke 17 günlük kapanma da bitmesini bende isterdim. Bazen şartlar öyle olmuyor. Gecikme tabiki var, çalışanları müteahhitleri bende uyardım. Orada ki herkes bizim insanımız. 15-20 günlük süreçte inşallah çalışmalar bitecek. Seçime yakın göz boyamak için değil de evladiyelik cadde oluşturmak istiyoruz. Sabir istiyoruz.. ilerleyen süreçte ise binalara giydirme de yapacağız."

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ankara'da bazı bürokratların şikayet ettiği yönündeki iddialara tepki göstererek, öyle bir şey kesinlikle yok ifadesini kullandı. Başkan Ömer Selim ayrıca,"Hancıyız bürokratlar yolcudur, Bizler hep bu şehirde kalacağız hizmetimizi en güzel şekilde yapmak için çaba içindeyiz"dedi.

Suya yapılan zam eleştirileri için de, "suya mecburiyetten zam yaptık"dedi.Kapuz Plajı'nın 1 temmuz da açılacağını belirten Alan, Kapuz plaj kumunun inşaatta kullanıldığı iddialarının ise tamamen bir asılsız olduğunu kaydetti.

Başkan Alan, lavvar alanı projesinin  başladığını ve belirlenen kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER