BAŞKAN ALAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

BAŞKAN ALAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ankara dönüşünde önemli açıklamalarda bulunarak lavuar alanı projesi, Çarşı içi düzenleme, Uzun Mehmet camii açılışı ve Terminal üstündeki Evlerin boşaltılması ile ilgili konularda gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Selim Alan, "Ankara'da Çarşamba günü önce grup toplantımıza iştirak ettik. Ardından genişletilmiş İl Başkanı toplantısına katıldık. Cumhurbaşkanımızla ayaküstüde olsa sohbet etme imkanımız oldu. 8 Mayıs  Kadir Gecesi, Uzun Mehmet Cami'nin açılışını yapacağız zaten daha önce söylemişti dünki toplantıda bizat üzerinde durdu onunla ilgili son görselleri Cumhurbaşkanımıza gösterdik."dedi.

Selim Alan, Terminalin üstündeki evlerin heyelan riskine karşı boşaltıldığını belirterek, AFAD ile koordineli şekilde çalıştıklarını, evi boşaltılan vatandaşları mağdur etmeyeceklerini söyledi.

ZBEÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr.Mustafa Sözen'in sosyal medya hesabından otopark ve lavuar alanı ile ilgili eleştirisinin sorulması üzerine" O kim" diyerek cevaplayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Yazılı olarak talebini iletebilir. Bu eleştiriyi ciddiye almıyorun. Bireysel yapılan yorumlarda tek tek cevap verme gibi bir lüksümüz yok. Bu iş buraya geldikten sonra konuşmak sadece gevezelik olur.Şimdi proje artık son aşamaya gelmiş konuşmanın Zonguldak'a faydası olmaz. Biz artık önümüze bakıyoruz"dedi 

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, cami ile birlikte diğer projelerin ve yatırımlarına devam ettiğini belirterek sözlerini şekilde sürdürdü.
"Cumhurbaşkanımız gelecek ve  temel arttıracağız, açılışlar yapacağız. Bizim şu an bütün konsantrasyonumuzu 8 Mayıs'a. Tabii cami çok önemli ama bunun yanında Zonguldak'ta yatırımlar devam ediyor.  Cumhurbaşkanımızdan taleplerimiz isteklerimiz olacak.
Başkan Ömer Selim Alan, "Orada raporu bekliyoruz eli kulağında.İnşallah Pazartesiye kadar raporu elimizde olacak Rapora göre hareket edeceğiz" ifadesini kullandı

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2021, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER