Başkan Alan gündemi değerlendirdi

Başkan Alan gündemi değerlendirdi

Başkan Alan gündemi değerlendirdi

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, gündeme ilişkin önemli açıklamakta bulundu. 

‘1 HAZİRAN’DA KAPUZ PLAJI HİZMETE AÇILACAK’

Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zonguldak’ın derdi çok. En çok istemen yol, tespitleri yaptık, verdiğimi sözü tutacağız. Zonguldak cennet gibi bir yer. İstediğimiz kadar denizden istifade edemedik. En kısa zamanda denizle daha sık vakit geçireceği yeti vatandaşlarımıza sunacağız. 1 Haziran da Kapuz plajı hizmete açacağız. 


‘SORUNLARI İLETTİK’
Başkan Alan: “Kızılcahamam kampı geçirdik. Bakanlarımızın çoğu ile görüştük, dosyalarımızı ilettik. Mali açıdan sıkıntılı olduğumuzu ilettik. Bu konuşa destek istedik, bize eri dönüş yapacaklarını söylediler. Cumhurbaşkanımıza da dosya verdik, destek istedik, yardım edeceğinin sözünü verdi. Destek gelmezse mali açıdan işimiz zor, ama biz bunun arkasına sığınmayacağız. Söz verdik, çalışmaları hayata geçireceğiz. 6 ay sonra değişiklik görülecek.

‘TRAFİĞE KAPANACAK’

Cuma günü öğleden sonra trafiğe kapatacağız. Cuma günü iftar programımız var. Herkesi davet ediyorum. Barış heykelimiz vardı, onu oradan aldık. Trafik rahatlayacak. Okullar kapanınca daha sık hale getireceğiz. Mithatpaşa tüneli açılmadan insanların Gazipaşa’yı trafiğe kapatmayı alıştırmak istiyoruz. Haziran ayının ikinci haftasından sonra valilik önüne kadar kapanacak.

‘ESNAFIMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ’

Biz yıkmaya değil yapmaya geldik. Fevkani köprüsü altında evine ekmek getiren dostlarımız var, onlarla beraber karar vereceğiz. Köprü altı esnafı ile beraber karar vereceğiz. İlerleyen günlerde bir araya gelip konuşacağız.

‘KARAELMAS PARK HAYATA GEÇECEK’

Lauvat alanımız olmazsa olmazımız. Güzel projemiz var. Karaelmas park adı vereceğimiz proje üzerinde duruyoruz. Vali beyle istişare halindeyiz. Projemiz için iddialıyız.

Festival çalışması sürüyor. Zonguldak festival istiyor. Güzel bir festival olacak.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER