BAŞKAN ALAN, “İLK BEŞ İL ARASINDAYIZ”

Alan basın mensupları ile bir araya geldi.

BAŞKAN ALAN, “İLK BEŞ İL ARASINDAYIZ”

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı. Ankara ziyaretini değerlendirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Zonguldak’ta ağırlamak için sabırsızlandığını söyledi.

“DÖNÜŞÜME İHTİYAÇ VAR”

Ankara ziyaretini değerlendiren Başkan Alan, ziyaretin verimli geçtiğini söyleyen Başkan Alan: "Her hafta Ankara'yı ziyaret ederek milletvekillerimizle birlikte görüşmeler yapıyoruz. BKM'de resterasyon yaparak iyi hale getirmek istiyoruz. Sinema ve etrafını güzelleştirmek istiyoruz. Gençlerimiz için orayı güzel hale getirmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta görüşme yaptık, bir daha ki hafta inşallah bununla ilgili kararı vereceğiz. Ankara'da ne kadar çok ziyarette bulunursak Zonguldak için o kadar iyi oluyor, acilen dönüşüme ihtiyaç var."dedi.

“BAKAN KASAPOĞLU GELİYOR”

Başkan Ömer Alan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun Zonguldak'a geleceğini söyleyerek: "Spor Bakanımızla görüştük. Merkezle ilgili beklentinin olduğunu, stad istediğimizi söyledik. Vekilimiz Hamdi Uçar sayın Bakanımızı Zonguldak'a davet etti, Aralık ayında kendisini ağırlayacağız."ifadelerini kullandı.

Başkan  Alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Zonguldak’ta ağırlamak için sabırsızlandıklarını ifade ederek: '"Cumhurbaşkanımızı Zonguldak Belediyesi’nde görmek istiyoruz. İlk beş il arasındayız, diliyoruz bu ay olur, yeter ki Cumhurbaşkanımızı burada ağırlayalım."ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2019, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER