BAŞKAN ALAN, “KENTTE DEĞİŞİKLİKLER OLACAK”

BAŞKAN ALAN, “KENTTE DEĞİŞİKLİKLER OLACAK”

BAŞKAN ALAN, “KENTTE DEĞİŞİKLİKLER OLACAK”

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan gündemi değerlendirmek ve soruları yanıtlamak amacı ile bugün basın ile bir araya geldi.

Basının sorularını yanıtlayan Alan,

Belediyenin öncelikli olarak dere ıslahı projelerine yoğunlaşacağını belirterek diğer projelerin ihale tarihlerini açıkladı;

Alan, '' Projelerin hayata geçmesi için kararlı olmak lazım. Sadece 9 aylık periyotta 41 bin asfalt döktük. Vatandaşların bir çok talebi oluyor. Bunların hepsi maddiyata dayanıyor. Ama vatandaşımıza düşen parayı da ödemek zorundalar. Israrla bu arkadaşlar bu konuda direnirse kolluk kuvvetleri tarafından tahliye ettireceğiz.

KIZLAR PLAJI PROJESİ'Nİ BAKKA ONAYLADI”: “Kızlar Plajı BAKKA tarafından projesi onaylandı. Protokol imzalamayıp engelsiz yaşam merkezi yapmayı düşünüyoruz. Plajın bir kısmını engelsiz yaşam tesisi yapacağız. 2020 yılı içinde bitirmeyi hedefliyoruz. BAKKA tarafından proje beğenilip onaylandı”

 “BELEDİYE SİNEMASI RESTARASYONU BİTİNCE HİZMETE GİRECEK”; Belediye sinemasının akıbeti hakkında konuşan Başkan Alan; ‘’BKM Zonguldak için çok değerli, bir an önce restorasyonu yapıp hizmete sunmak istiyoruz.

KENTTE DEĞİŞİKLİKLER OLACAK Kış ayı hazırlıklarıyla ilgili konuşan Başkan Alan, ''200 tona yakın tuzumuz hazır. Almamız gereken bütün tedbirleri aldık. Tam anlamıyla hazırız. Kent merkezinde baba diye tabir ettiğimiz çıkıntılar olmayacak. Tedarik edilirse firma tarafından değişiklikler olacaktır.''

ARAÇ FİLOMUZU GENİŞLETTİK”; Bakanlıktan hibe edilen araçlar ile ilgili konuşan Alan, ''Araç filomuzu ne kadar güçlendirirsek o kadar iyidir. Yeni araçlarımız geldi. Vatandaşımızın derdini çözme anlamında bakanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“ŞOFÖR ESNAFININ KAYGILARI OLMASIN” : Şoförler ile yapılan toplantıyı değerlendiren Başkan Alan, ‘’Durak Başkanları ve şoför esnafı ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bazı maddelere karşı çıkan arkadaşlarımız oldu. Kaygınız olmasın anlamında kendileri ile istişare ettik. Bizlere madde madde kaygılarını taleplerini yazmışlar. Bizde bu maddelere bakıp inceleyeceğiz. Gönülleri rahat olsun. Biz onlara destek vermeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER