BAŞKAN ALAN; " YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI %77 SEVİYESİNDE"

BAŞKAN ALAN; " YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI %77 SEVİYESİNDE"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Sağlık Bakanımızın önceki gün açıklamış olduğu verilere göre son bir haftada șehrimizde vaka artış oranı %50, yoğun bakım doluluk oranı ise %77 seviyesinde seyir etmektedir."dedi.

Zonguldak'ta durumun çok ciddi olduğunu belirten Başkan Ömer Selim Alan, vatandaşlara mecbur olmadıkça evlerinde kalması ve karamsarlığa kapılmadan tedbirlere harfiyen uymayı hassasiyetle sürdürmesi çağrısında bulunarak şunları söyledi:

"Kıymetli hemşerilerim,  Koronavirüs pandemisinin yayılımını önlemek amacıyla bu hafta sonu uygulanan kısıtlamanın bitmesine az bir zaman kalmışken yapılan uygulamaya göstermiş olduğunuz hassasiyet için şükranlarımı sunuyorum. Sağlık Bakanımızın önceki gün açıklamış olduğu verilere göre son bir haftada șehrimizde vaka artış oranı %50, yoğun bakım doluluk oranı ise %77 seviyesinde seyir etmektedir. Bu zorlu süreçte Zonguldak halkı olarak pandemi ile mücadeleye aynı kararlılık ve inançla devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Mecbur olmadıkça evlerimizde kalmalı ve karamsarlığa kapılmadan tedbirlere harfiyen uymayı hassasiyetle sürdürmeliyiz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. Sizleri, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Kalın sağlıcakla" 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER