BAŞKAN BOZKURT DEVREK İÇİN KONUŞTU!..

BAŞKAN BOZKURT DEVREK İÇİN KONUŞTU!..

BAŞKAN BOZKURT DEVREK İÇİN KONUŞTU!..

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO)Devrek’in idari amirleri, güvenlik güçleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve TSO meclis üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği ilçemizin sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere istişare toplantısına katıldı.
İlçemizin her yönüyle ileriye gitmesi, gelişmesi adına kararların alındığı ve geçmiş zamandan günümüze kadar gelen sorunların görüşüldüğü verimli bir ortamda geçen toplantıda tüm kuruluşların temsilcileri fikirlerini beyan etti. 
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da toplantıda yaptığı konuşmasında, Devrek’in her alanda ileriye gitmesi için önemli adımların atılması gerektiğini ve bunun herkesin el birliğiyle çalışmasıyla mümkün olacağını söyledi. 
Başkan Bozkurt, konuşmasının devamında ise, var olanla yetinmeyip; her zaman daha ileriye gitmemizin gerektiğine ve aynı şeyleri tekrarlamayıp, yeni şeyler üretmemiz gerektiğine vurgu yaptı. 
Bozkurt, konuşmasının devamında: “Hep bir umuda sarılıp, üretmeyi ve de üreticiye sahip çıkmayı bıraktık. Aslında geçmişten bu yana benim de belediyecilik yıllarımda gördüğüm en büyük eksikliklerden bir tanesi turizm adına adımlar atılmaması, turizmin geliştirilmemesidir. O zamanlar, dönemin belediye başkanlarına da söylemişimdir; biz aslında turizm şehrinde yaşıyoruz, doğasıyla, her şeyiyle turizm şehrinde yaşıyoruz. Bu artılarımızı, kazanca çevirebileceğimiz alanlar çok fazla, ancak öncelikle marka olmayı başarmalıyız. Devrek’in yeniden adının duyurulması lazım, Devrek diye bir yer olduğundan insanların haberdar olması lazım. Devrek, sadece bastonla anılıyorsa yıllardır yapılan bir yanlış var demektir. Bastonumuz, başımızın tacı ancak bastonumuzun yanı sıra, doğa turizmi, off-road turizmi, trekking gibi popüler sporların yapılabileceği alanlara sahip bir ilçeyiz. Arkadaşlarımız bu alanların Devrek’te turizm anlamında hayata geçirilebilmesi için çalışmalara başladı” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER