Başkan Bozkurt, kermes açılışına katıldı.

Başkan Bozkurt, kermes açılışına katıldı.

Başkan Bozkurt, kermes açılışına katıldı.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Ayyıldız Erkek Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermes açılışına katıldı.

Başkan Çetin Bozkurt, Devrek Ayyıldız İlim ve Kültür Hizmetlerine Yardım Derneği tarafından Hacı Abdullah Sabri Sokak’ta Devrek Ayyıldız erkek öğrenci yurdu yararına düzenlenen kermes etkinliğinin açılışına katıldı.

Öğrenci yurdu yararına düzenlenen kermeste, konuşma yapan Başkan Bozkurt, “Ayyıldız Talebe Yurdu benim için farklı bir yer, neden farklı bir yer? Burası, kuruluş aşamasından, bu güne kadar kat kat bildiğim, karış karış bildiğim bir yer. Birçoğunuz buranın evveliyatı bilmezken, buraya nasıl ruhsat verildiğinden, katlarının nasıl oluşturulduğuna kadar her şeyin içerinde olan bir kardeşinizim bunu bilmenizi isterim. Zaman zaman da gelip namazımı burada icra etmeye çalışıyorum. Yanınızda olmaya devam edeceğim, bundan da emin olabilirsiniz. Niçin bu tür oluşumların içerisindeyim? Çünkü dernekçilik zor iş, kendinden birçok şey vermen gereken, bolca vakit ayırman gereken bir iş. Özellikle insanlara ilim, irfan öğreten yerlerin de desteklenmesi ve dernekçiliğin yaşatılması gerekmektedir. Beni davet ettiğiniz için, dernek yönetimine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kermesimizin hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Devrek Ayyıldız İlim ve Kültür Hizmetlerine Yardım Derneği yönetimi Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 19:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil  CİN
Halil CİN - 5 yıl Önce

Bizlerde başkanimiza çok çok teşekkür ediyoruz kendisinede başarılar dileriz

SIRADAKİ HABER