Başkan Bozkurt, öğrencilere başarılar diledi

BAŞKAN BOZKURT; “MİLLETİMİZİN UYGARLIK YARIŞINDA ÖN SIRALARDA YER ALMASI ANCAK BİLGİ İLE YETİŞMİŞ NESİLLERİN VARLIĞI İLE MÜMKÜN OLACAKTIR”

Başkan Bozkurt, öğrencilere başarılar diledi

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt 2019/2020 eğitim öğretim döneminin başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak tüm öğrencilere başarılar diledi.

Tüm insanlığa ve ülkemize faydalı bireyler yetiştirmenin eğitimle mümkün olduğunu vurgulayan Başkan Bozkurt mesajında;

“Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmış, kalkınmış, hür ve kaynaşmış bir toplum olabilmesinin en etkili aracı eğitimdir.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten yer okuldur.
Hayat boyu devam eden önemli bir süreç olan eğitim bir milleti; özgür, bağımsız, milli değerlerine bağlı, yeni fikirlere açık, demokratik sosyal toplum halinde yaşatır.

Milletimizin uygarlık yarışında ön sıralarda yer alması, ancak bilgi ile yetişmiş nesillerin varlığı ile mümkün olacaktır.

Sevgili öğrenciler, başarıya ulaşmada sorumluluk bilinciyle hareket etme, planlı programlı çalışma, kararlı olma ve kendine güvenme yakalayacağımız başarının olmazsa olmaz şartlarıdır. Sizler milletimizin ümidi, geleceğimizin temel taşlarısınız. Tarihinizle gurur duyup, geleceğe güvenle bakınız. Sizler başarılı oldukça aile ve toplum olarak bizler de mutlu ve huzurlu olup, geleceğe o denli güvenle bakacağız.

Bunun için de başta eğitimcilerimiz olmak üzere hepimize çok iş düşmektedir. Bu vesile ile 2019/2020 eğitim ve öğretim yılının fedakâr öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimize ve en önemlisi de gözbebeğimiz olan sevgili öğrencilerimize hayır getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER