Başkan Bozkurt yeni yıla ziyaretlerle giriyor

Başkan Bozkurt yeni yıla ziyaretlerle giriyor

Başkan Bozkurt yeni yıla ziyaretlerle giriyor

Yılın son saatlerinde görevi başında olanları Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Başkan Bozkurt yeni yıl ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik, 112Lojman, 112 Sağlık Ocağı yanı, İtfaiye Amirliği, Devrek Devlet Hastanesi, Devrek Devlet Hastanesi 112 Acil, Enerjisa, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, Erkek Öğrenci Yurdu, Huzurevi, İlçe Jandarma, Devrek Belediyesi Öğrenci Yurdu, Devrek Belediyesi Konukevi( Devrek Belediye Spor), Üniversite Kız Yurdu, Nöbetçi Eczane Hale Eczanesini ziyaret ederek yılbaşı akşamı görevde olanların yeni yıllarını kutladı.
Başkan Başkan Bozkurt, "Bizler daha rahat, huzur ve güven içerisinde yılbaşı geçirelim diye çalışan ve nöbet tutanları ziyaret ettik. Ayrıca ailesinin geçimini sağlamak için çalışan ve yılbaşına ailesinden uzak geçirenleri yeni yılda unutmadık. Tüm nöbetçi personellerin yeni yıllarını kutlarım” dedi.
Ayrıca Başkan Çetin Bozkurt, yeni yılı çalışarak karşılayan taksi şoförlerini ve otobüs terminali çalışanlarını da yalnız bırakmadı.
Başkan Bozkurt tüm taksi şöförü ile otobüs terminali şöför ve çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2020, 02:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER