Başkan Gebeş koltuğu, küçük başkana devretti

Başkan Gebeş koltuğu, küçük başkana devretti

Başkan Gebeş koltuğu, küçük başkana devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 99. Yılında makamlar bir kez daha çocuklara teslim edildi.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığı makamına 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Nesrin Özsaraç oturdu. Sembolik olarak koltuğunu Nesrin Özsaraç’a teslim eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş küçük başkanın talimatlarını dinleyerek teker teker not aldı.
Kısa bir süreliğine Belediye Başkanı olan minik öğrenci Nesrin Özsaraç birim müdürleriyle de bir araya gelerek kendi düşünceleri dile getirdi.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramın ve ülkemizin kıymetini iyi bilmelerini ifade eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş “Öncelikle tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Her zaman söylediğimiz gibi bizler gelecek nesiller için çalışmaya devam ediyoruz. Bu minik yavrularımız, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın çok çalışarak büyük işler başardığında ülke ve millet olarak her zaman bir adım önde olacağımız bilinciyle onların daha iyi bir ortamda yetişmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biliyoruz ki çocuklarımızın yolunu aydınlattığımızda daha aydınlık bir geleceğe yürümüş oluyoruz.
Bizler Çaydeğirmeni’nde büyük bir değişim isteği ile çıktığımız yolda sadece yetişkinlerin değil çocukların da hizmetindeyiz. Her zaman söylediğim gibi eğitime sınırsız destek vermeye devam edeceğiz. Birkez daha söz veriyorum, onlara daha güzel bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER