Başkan Semerci, festivale davet etti

Başkan Semerci, festivale davet etti

Başkan Semerci, festivale davet etti

Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali 19-20 ve 21 Ağustos tarihlerinde başlıyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci festival hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti. Üç gün sürecek olan festivalde ünlü sanatçılar Uğur Işılak ve Öykü Gürman sahne alacak.

29. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali 19-20 ve 21 Ağustos tarihlerinde başlıyor. 3 gün sürecek festivalde ünlü sanatçılar Uğur Işılak ile Öykü Gürman sahne alacak.

Devrek Belediyesi tarafından 19-20 ve 21 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Devrek Baston ve Kültür Festivali hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 17 Ağustos Cuma Günü saat 18.00’da festival korteji ile başlayacak olan festivalde, 18 Ağustos Cumartesi günü saat 22.30’da Uğur Işılak, 19 Ağustos 2018 Pazar günü saat 22.30’da ise Öykü Gürman sahne alacak.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, konuyla ilgili olarak, yaptığı açıklamada, “Uzun zamandan bu yana çeşitli sebeplerden dolayı gerçekleştiremediğimiz Uluslararası Baston ve Kültür Festivalimizi 19-20 ve 21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Bastonumuz ile ünlü ilçemizin tanıtıma katkı sağlayacak festivalimize tüm halkımızı bekleriz. Festivalimiz şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER