Başkan Sümer: “Bizi biz yapan geleneklerimizdir”

Başkan Sümer: “Bizi biz yapan geleneklerimizdir”

Başkan Sümer: “Bizi biz yapan geleneklerimizdir”

THY Zonguldak şube başkanı Dilek Sümer kurban bayramında yaptıkları deri toplama çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; 

“1925 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren THK, yapılan bağışlarla  havadan yangın söndürme, sportif havacılık, pilot aj eğitimleri, hava ambulansı, THK Üniversitesi’nde öğrenci bursu ve havacılık kursları gibi birçok alanda destek vermektedir. Bu sebeple kurumumuza yapılan her deri bağışı büyük önem taşımaktadır. 

Zonguldak şube merkezi olarak kurban bayramının  1. ve 2. günü köy ve mahallelerimizde yaptığımız deri toplama çalışmalarımıza destek veren bilinçli halkımıza teşekkür ediyorum. İllegal yapılan kesim ve toplamaların her ne kadar önüne geçilemese de ve bu sebeplerden dolayı sıkıntılar yaşasak da buna rağmen geçen seneye nazaran çok daha iyi sonuçlar elde ettik.

Zonguldak merkez, köy ve mahallelerimizde yapılan deri toplama faaliyetinde kurumumuza destek veren sayın Zonguldak Valimiz Erdoğan Bektaş, belediye başkanımız Ömer Selim Alan, Kozlu belediye başkanımız Ali Bektaş, Kilimli belediye başkanımız Kamil Altun, Çatalağzı belediye başkanımız Adnan Akgün, İl emniyet müdürümüz Ahmet Metin Turanlı, İl özel idare genel sekteri Recep Demirtaş, Orman bölge müdürümüz Zekeriya beyazlı,  görevli personel ve Zonguldak halkına Türk Hava Kurumu Zonguldak şube başkanı ve yönetimi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz” .

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2019, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER